Betöltés...

Crazy Fit Álló vibrációs tréner

Ár: 139.990 Ft

Crazy Fit Álló vibrációs tréner
Rázza le a felesleges kilókat az erős vibrációs tréner segítségével!Akár erősíteni szeretné mélyizmait, felesleges kilókkal küzd, vagy ellazítaná izomzatát. A rezgések jó hatással vannak a vérkeringésre és hatékonyan küzdenek a narancsbőr ellen. Az izmok és az agy közötti szoros kapcsolat következtében, a testmozgás során hormonális hírvivő anyagok szabadulnak fel, amely pozitívan hat a teljes keringésre.
-javítja a vérkeringést-javítja a bélműködést-formás combot alakít-feszesíti a feneket-formálja a csípőt és a hasat-formálja a vállat-reuma, valamint más csontokkal és ízületekkel kapcsolatos betegségek gyógyításához(orvossal való konzultáció mindenképpen ajánlott)-hatásos az ízületek és csontok fájdalmának kezelésében
Javaslatok:
-Stressz csökkentésre:A vibrációs trénertől a stressz tűrő képesség javulhat, mivel az edzés hatására jótékony hormonok szabadulnak fel és a jó közérzet edzés után is fennál.
-Cellulitisz kezelésére:A vibrációs alakformáló gép használata fokozza az anyagcserét és ezzel stimulálhatja a zsírégető enzimek működését. A CRAZY FIT gép csökkentheti a zsírszövet mennyiségét és megerősítheti a bőr alatti kötőszövetet is.
-Sport-edzésre:20 perc vibráció 1 óra aerobiknak felel meg. A vibrációs alakformáló tréning növeli az erőnlétet, fokozza az állóképességet.
-Idősebbeknek:Anyagcsere felgyorsításra, belső izmok tónusának javítására, csontcsűrűség javítására, letapadt izmok átmozgatása.
A termék jellemzői:
3 automata program50 választható sebességfokozat a lassútól a rendkívül intenzív billenő mozgásigBMI (testtömeg index) kalkulátorSzámos választható alappozíció a hatékonyabb izommunkáértVilágító LED kijelzőKönnyen használható, hatékonyErgonomikus kialakítás és designStabil, masszív kapaszkodó felület
Tulajdonságok:
1. Ergonomikus szerkezet divatos áramvonalas kialakítás2. Extra nagy konzol és 3-LED kijelző3. Különböző edzésprogram lehetőségek4. Dupla acél váz festett divatos szín5. Kiváló minőségű motor6. Túláram védelem
Teljesítmény: 200 WFeszültség: 220 VTeherbírás: 180 (kg)
 
 
 
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Crazy Fit Álló vibrációs tréner" című hirdetést látja. (fent)