Betöltés...

Mini edzőkerékpár, szobai fitness rehabilitációs kerékpár

Ár: 10.690 Ft

MINI EDZŐKERÉKPÁR, SZOBAI REHABILITÁCIÓS KERÉKPÁR

Az 2 az 1-ben - a rotor egy eszköz, amely felső és alsó testgyakorlatokra szolgál. Lehetővé teszi a pedálozást mindkét lábbal és kézzel, ami a vállakra, karokra, felső hátra és lábakra is hatást gyakorol. Ideális azoknak, akik ülő életmódot folytatnak, például egy íróasztalnál, valamint az idősebb embereknek, akiknél csökkent a mobilitás. A bicikli jól működik terhes nőknél is, különösen az utolsó hónapokban. Funkcionalitása miatt kerekesszékes emberek is használhatják.

ÖSSZEHAJTHATÓ - a bicikli összecsukható, két lépésben összecsukhatja és kinyithatja. Elég csak kihúzni a gyűrűt a lábaknál a vázhoz, majd eltávolítani a lábakat, amíg be nem kattannak. Az összecsukható funkció miatt még kevesebb helyet foglal el; praktikusan bárhol tárolhatja, könnyedén elfér például egy szekrényben.

LCD SZÁMÍTÓGÉP - a tréner felszerelt számítógéppel, amely a szükséges információkat méri, például az összes edzési időt, az összes megtett távot, az összes mozgásidőt az edzés alatt, az összes mozgásidőt az összes edzés alatt (az érték az elem cseréjét követően nullázódik), és az elégetett kalóriák számát. A kerékpáros számítógép lehetővé teszi teljes ellenőrzést edzés közben, és nyomon követheti előrehaladását edzésről edzésre.

RENGETEG ELŐNY - a bicikli használata számos előnnyel jár. Megakadályozza az izom sorvadását, javítja a keringési és légzési rendszer hatékonyságát, támogatja a végtagok vérellátását az artériás, vénás és nyirokelvezetési körben. A rotor csökkenti a görcsöket, támogatja a keringési rendszert, csökkenti a sérülés kockázatát és segít az elhízás elleni küzdelemben. A stabilizátorok alatt nem csúszó tapadókorongok vannak, amelyek kiváló tapadást biztosítanak, mind lábakkal, mind kezekkel történő használatkor. Nem mozdul el az edzés közben, még csúszós paneleken vagy egy asztalon sem. Ráadásul mindkét pedálnak nem csúszó felülete van, ami garantálja a kényelmes használatot.

MŰSZAKI ADATOK - tápegység: 1x LR 44 (tartozék); működés: kétirányú; ellenállás: mágneses; ellenállás állítás: kézi; maximális felhasználói súly: 100 kg; méretek (hossz / szélesség / magasság): 32,5 / 40 / 16 cm; súly: 2,4 kg; súly csomagolással: 2,67 kg.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Szobakerékpár
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Mini edzőkerékpár, szobai fitness rehabilitációs kerékpár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: