Betöltés...

Specchiasol® Fermentált PAPAYA Koncentrátum Nonival 500ml

Ár: 5.131 Ft

Natur Tanya® fermentált Papaya koncentrátum - Saccharomyces boulardii fermentációval. NATUR TANYA® FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUM Saccharomyces boulardii élesztőgomba fermentációval készült folyékony papaya koncentrátum. Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva. TERMÉSZETES TÓRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL FERMENTÁLT PAPAYA GYÜMÖLCSLÉ ÉS PAPAYA PÉP NONIVAL DÚSÍTVA, AMI TÁMOGATJA AZ IMMUNITÁST GLUTÉNMENTES ÉS VEGÁN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TELÍTETT ZSÍRTÓL MENTES 16 ADAG MI AZ A FERMENTÁLÁS? A fermentálás az, amikor az élelmiszer barátságos, élő mikroorganizmusok tevékenységének hatására valódi szuperélelmiszerré (SUPERFOOD) változik. A fermentáció oxigén hiányában (anaerob körülmények között) és olyan jótékony mikroorganizmusok enzimjeinek (élesztőgombák, penészgombák és baktériumok) jelenlétében zajlik le, melyek energiájukat erjesztés/fermentáció útján nyerik. A fermentált papaya előnyei: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8870802/ MIÉRT JÓ A FERMENTÁLÁS? A fermentációnak számos funkciója van, pl. új ízeket és textúrákat kölcsönöz az ételnek, meghosszabbítja eltarthatóságukat, megemeli bizonyos tápanyagok mennyiségét vagy épp újakat hoz létre (egyedi bioaktív fitokemikáliákat, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő vegyületeket), illetve megnöveli a vitaminok és ásványi anyagok biohasznosulását, semlegesíti a tápanyagok felszívódását nehezítő, ártalmas és allergén antitápanyagokat. A FERMENTÁCIÓ A JÓTÉKONY BAKTÉRIUMOK NÖVEKEDÉSÉHEZ ÉS SZÍNESÍTÉSÉHEZ MEGFELELŐ KÖRNYEZETET BIZTOSÍT A BÉLMIKROBIOMBAN, AMI TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉS, AZ IMMUNRENDSZER ÉS A SEJTEK EGÉSZSÉGÉT. A fermentált élelmiszerek egészségügyi előnyei: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28945458/ A FERMENTÁLT PAPAYA VÉGTERMÉK KELETKEZÉSÉNEK A LÉPÉSEI: a fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben gyűjtött gyümölcsökből származik a magas minőségű kritériumoknak megfelelve a gyárakban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai, organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre, standardizálásra A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely során Saccharomyces Boulardii élőflórát adnak hozzá. A fermentáció addig tart, amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal minőségi terméket létrehozva A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét legfeljebb 40 °C fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait. KIKNEK AJÁNLJUK A FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUMOT? - az emésztés támogatásához - fogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellett - magas fehérjetartalmú étrendet követőknek - kiegyensúlyozott, változatos étrendet követőknek - az immunrendszer támogatására (nonival dúsítva) TUDTAD, HOGY: - a papaya gyümölcséből fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani, amit papainnak neveznek - a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok Napi adag: 30 ml Adagok száma a termékben: 16 Átlagos tápérték 30 ml-ben (3 evőkanálban) 100 ml-ben Energia 51 kJ/12 kcal 170 kJ/40 kcal (RI%*:2%) Zsír amelyből telített zsírsavak 0 g 0 g 0 g (RI%*:0%) 0 g (RI%*:0%) Szénhidrát amelyből cukrok 3 g 2,6 g 10 g (RI%*:3,84%) 8,7 g (RI%*:9,67%) Fehérje < 0,5 g < 0,5 g (RI%*:0,2%) Só 0,02 g 0,06 g (RI%*:1%) Hatóanyagok a napi adagban 30 ml-ben (3 evőkanálban) Fermentált papaya gyümölcslé 25,5 ml Papaya gyümölcspép 2,4 ml Noni gyümölcslé 0,3 ml *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). Adagolási javaslat: Napi 30 ml (3 evőkanálnak megfelelő mennyiség), két részletben, lehetőleg étkezések előtt, önmagában vagy kb. 2 dl vízzel elfogyasztva. Használat előtt felrázandó. Adagolási időtartam: Minimum 50 nap (3 palack), maximum 160 nap (10 palack). Összetevők: fermentált papaya (Carica papaya L.) gyümölcslé, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, gyümölcscukor, noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma. Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. A termék gyártója a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. A KÉSZÍTMÉNY TERMÉSZETES VOLTÁBÓL EREDŐEN ÜLEDÉKKÉPZŐDÉS ELŐFORDULHAT, EZ AZONBAN NEM BEFOLYÁSOLJA A TERMÉK MINŐSÉGÉT ÉS HATÉKONYSÁGÁT. A KÉSZÍTMÉNY SZÍNE, ÍZE, ÁLLAGA TERMÉKENKÉNT VÁLTOZHAT. A TERMÉK TULAJDONSÁGAINAK JOBB MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN A OPÁLOS PET PALACKOT HASZNÁLUNK. 3 éves kortól napi fél adag ajánlott A termék alkalmazható vérhígító mellett A termék alkalmazható cukorbetegség esetén, ha a napi adag (30 ml) szénhidráttartalma beépítésre kerül a diétába, ez 3 grammot jelent A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó. OGYÉI ny.sz: 29634/2022

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Specchiasol® Fermentált PAPAYA Koncentrátum Nonival 500ml" című hirdetést látja. (fent)