Betöltés...

Fitness Mini Stepper ZOCO BODY FIT TBJ004, többfunkciós kijelzővel, és Fitness Fekvőtámasz keret FWC-002, Beépített kijelző, Sokszínű

Ár: 50.971 Ft

Zoco Body Fit mini stepper, az egész test izmainak karbantartására tervezve.


Használható fitnesz- és kardioedzésre, javítja a fizikai állapotot, növeli az állóképességet, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.


Kisméretű, ideális otthoni és kinti edzéshez, ha az időjárás megengedi. 


Megmozgatja a vérkeringést, és edzi a lábizmokat, hogy fitt maradjon.


Stabil fémvázból, két hidraulikus lengéscsillapítóból, amelyek biztosítják a pedálok ellenállását, rugalmas zsinórokból áll.


A kijelzőn az idő, a lépésszám, az elégetett kalória és a megtett távolság látható.







Edzze a vállát, a tricepszet, a mellkasát és a hátát, mozgassa a fogantyúkat a színkódolt nyílásokba, hogy edezze a fejleszteni kívánt izmokat, így a szivattyú működik és a vér áramlik. Tolja fel a táblát számlálási funkcióval, hogy tisztábban tájékoztassa Önt a céljairól és a jobb fitneszeredmény érdekében.



Lemez tolórendszer fejlett, kényelmes fogantyúkkal, túlméretes fogantyú, ergonomikus, tartós kialakítással, és lehetővé teszi, hogy kényelmesebb élményben legyen része az izmok edzésénél.


A fedélzeti rendszer több helyzetben és szögben nyomja fel a sajtót, pontosan stimulálja az összes olyan rész izmait, amelyek faragnak és maximalizálják a felsőtest definícióját, és fele erőfeszítéssel kétszer is megkapják az eredményt.


Segíthet a kezdőnek a mellkas és a hátsó kéz speciális edzésében, valamint a testtartás kijavításában.


Az összecsukható karosszéria-tartó segítségével bárhová szállíthatja, egyszerű összeszereléssel és tárolással.


Használható a szobában, az edzőteremben, a szabadban stb.


Ez a rugalmas lemez tartós ABS műanyagból készül, a fogantyúkat gumiréteg borítja, és a lemez alján csúszásgátló párnák vannak.


Gyakoroljon azzal az érzéssel, hogy ez az edzőtábla optimális támogatást nyújt.



Egyszerűen csúsztassa a push-up fogantyúkat ennek a 14 az 1-ben egy push-up táblának a színkódolt nyílásaiba, így kalóriákat égethet és izomzatot tehet.


Praktikus és nagyon egyszerű is.



 





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Haspad
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Fitness Mini Stepper ZOCO BODY FIT TBJ004, többfunkciós kijelzővel, és Fitness Fekvőtámasz keret FWC-002, Beépített kijelző, Sokszínű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: