Betöltés...

SLIM 40 BURN fogyást segítő, zsírégető kapszulás készítmény

Ár: 8.177 Ft

Közvetlenül a  forgalmazótól is megvásárolható, regisztrált tagként 20% kedvezménnyel!   (6290,-Ft)

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!
Slim 40 Burn kapszula az optimális testsúlyért
Olyan komplex összetételű fogyókúrát támogató készítmény, amely kiegészíti, a Slim 40-et. Fogyasztható vele párhuzamosan és önállóan is.  Nincs szigorú táplálkozási megszorítás, értelemszerűen a csökkentett szénhidrát bevitel és a mozgás fokozza jótékony hatását. Támogatja a szervezet optimális működését, célzott fogyókúra nélkül is használható alkalmilag.
Csökkenti az éhségérzetet, hozzájárul a vér koleszterin szintjének mérsékléséhez, javítja a vastagbél funkcióit, megköti a fehérjéket és a zsírt - ezzel segít megelőzni az emésztőrendszer megbetegedéseit.  Befolyásolja a szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcserét.
A fehér vesebab kivonat fő hatóanyagai: α-amiláz blokkolók: Fázisolamin néven is ismert, ez a lektin szénhidrát blokkolóként működik, megakadályozva a keményítő megkötését az azt lebontó enzimhez (α-amiláz). Ez azt jelenti, hogy kevesebb szénhidrát szívódik fel a szervezetben.
Összetevők: Fehér vesebab (Phaseolus Vulgaris L.) kivonat 4:1, Kapszulahéj (Zselatin), Zöld tea (Camellia sinensis) levél kivonat (40% összes tea polifenol tartalomra standardizálva), Szőlő (Vitis vinifera) mag kivonat (95% Proantocianidin taralomra standardizálva), Kitozán (rákfélékből), L-Karnitin L-Tartarát, Maltodextrin, Csomósodást gátló anyagok (Szilícium-dioxid, Kalcium-foszfátok), Fekete bors (Piper nigrum) gyümölcs kivonat (95% Piperin taralomra standardizálva), Króm-pikolinát.
Allergén információk: Glutént, tejet, szóját, tojást és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült.

Nettó tömeg. 46 g/ 60 kapszula
Koffein mentes!
Nettó tömeg. 46 g/ 60 kapszula
Felhasználási javaslat: Étkezések előtt negyed órával, bő vízzel, vagy egyéb folyadékkal  fogyasszon
1 adagot (1 kapszula) naponta kétszer.
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Minőségét megőrzi: Lásd a LOT/EXP mezőben feltüntetett időpontig.
Tárolási feltételek: 5-30°C közötti hőmérsékleten közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja 6 hónapnál tovább a terméket.

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. 
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.04
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "SLIM 40 BURN fogyást segítő, zsírégető kapszulás készítmény " című hirdetést látja. (fent)