Betöltés...

110 négyzetméteres, jó állapotú, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest XV. kerület

Ár: 340.000 Ft

Kiadó üzlethelység Budapesten, a XV. kerületben, a Pólus Központ közelében, a Szilas park szomszédságában található. Ez a földszinti üzlethelység közvetlenül az utcára nyílik, és jelenleg irodaként működik, de már november 1-től az Ön rendelkezésére áll. Az ingatlan rendelkezik saját konyhával, padlófűtéssel, mennyezeti fancool rendszerrel és hűtő-fűtő klímával, hogy kényelmes munkakörnyezetet biztosítson Önnek és csapatának.

Az üzlethelység 110 négyzetméteres, amely három különálló helyiségből (a terület alaprajzán a 6., 7. és 8. számú helyiségek) áll. Az alaprajzon is látható módon könnyedén átalakítható és testreszabható az igényei szerint. Az épület pillérvázas szerkezetű, így a válaszfalak könnyen áthelyezhetőek, és az ingatlan sokféle üzleti tevékenységhez ideális.

Az Mehola Üzletházban már található autóalkatrész bolt, munkaruházati bolt, Lenkei vitamin üzlet, fodrász, körmös, fogászat és irodák, így a helyszín kiválóan alkalmas az üzleti tevékenység kibővítésére vagy új vállalkozás indítására.

Az üzlethelység előtt ingyenes parkoló áll az ügyfelek rendelkezésére, így mindig talál szabad helyet parkolásra. A bérleti díj kedvező, mindössze 8 euró négyzetméterenként, és a rezsi költségek 3,5-4,0 euró négyzetméterenként függ a használati igényektől (saját áram- és vízmérőóra alapján).

Ha keres egy jól elhelyezkedő és testreszabható üzlethelyiséget Budapesten, akkor ez az ingatlan kiváló lehetőség lehet az Ön számára. Javasoljuk, hogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velem még ma, hogy további részleteket tudjunk megosztani, vagy megszervezhessünk egy személyes megtekintést.
Tulajdonságok
Település: XV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Üzlet
Használtság: Használt
Utca: 1156 Budapest, Szilas park
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 256 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "110 négyzetméteres, jó állapotú, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest XV. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum