Betöltés...

Kiadó vendéglátó Szarvaskend, Kiadó szobák hosszútávra

Ár: 120.000 Ft

Bérelhető ingatlan Szarvaskenden

Szarvaskenden, parkosított környezetben, régebben lovas panzióként működő épületben, 18 szoba hosszútávra kiadó. Az összesen 18 szoba 2020-ban belső felújításon esett át, amelynek során a nyílászárók, járóburkolatok, fali csempék és a fürdőszobai szaniterek és csapok cseréje történt. A szobák is új bútorzatot kaptak.

A panzióban 6 db. 2 ágyas, 4 db. 8 férőhelyes emeletes ágyas, 8 db. 4 ágyas, pótágyazható szoba található. Összesen 76-84 férőhely biztosítható, ami kibővíthető még 6 férőhellyel mivel egy különálló két szobás lakrész is rendelkezésre áll, amiből csak a konyhát és kádas fürdőszobát használják jelenleg. Minden szobához külön zuhanyzós fürdőszoba és wc, valamint 8 férőhelyes szobákhoz 2 tálcás zuhanyzó és wc tartozik. Az épületben 2 teljesen felszerelt konyha helyiség, mosási lehetőséggel, szolgálja az ott lakók kényelmét.
Minden szobában TV, internet, és hűtőszekrény található. A berendezés minimál stílusú, TISZTA és karbantartott. Az irányár 120 eFt/fő/hó, amely az összes lekötött hely illetve a bérleti szerződést időtartamától függően módosul.
AZ IRÁNYÁR TARTALMAZZA A REZSIDÍJAT!! A havi bérleti díjban benne van a fűtés, víz, áram, takarítás, TV és internet előfizetés is. A fűtés radiátorokkal, minden szobában termosztáttal, központi gáz kazánnal megoldott. A meleg vizet villanybojlerek szolgáltatják minden szobában.

Minden szoba az udvarról közelíthető meg. Az udvar parkosított, térkövezett parkolóval. A térkövezett udvarban grillezési, ill. szabadban főzési lehetőség van és faépítésű pavilonok is találhatók.

Megtekintés előre egyeztettet időpontban.
Hívjon, tekintse meg és beszéljük meg a lehetőségeket!

Szolgáltatásunk bérlő ügyfeleinknek ingyenes. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351498
Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Kiadó szobák hosszútávra
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 69 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "Kiadó vendéglátó Szarvaskend, Kiadó szobák hosszútávra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat