Betöltés...

Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat

Ár: 28.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Balatonkenesén a szabad strand és a Vak Bottyán strand között önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat, nem kell a kertben sem osztoznia más családokkal, csak és kizárólag egyedül nyaralhat családjával, esetleg házi kedvencével is. Kisgyermekes családoknak ideális hely, de az idősebb korosztály is nyugodtan pihenhet a csendes, mégis vidám kis zsákutcában.

A házban egy nappali-konyha és 3 hálószoba van, valamint a fürdő és külön WC, illetve egy kellemes terasz az esti beszélgetéshez. A férőhelyek száma 6 fő. A konyhában mosogatógép, hűtőszekrény, mikrosütő, főzőlap és teljes konyhafelszerelés, valamint a nappaliban kábel TV, korlátlan Internet, DVD van. Az udvaron tűzrakási, grillezési lehetőség van, illetve van egy kinti zuhanyozási lehetőség is. Parkolás az udvarban. A Vak Bottyán strand Balatonkenese legnagyobb strandja. közel 300 méteres partszakaszával, sok vendéglátó egységgel várja a nyaralókat. A strandon ingyenes strandröplabda pálya, szülői felügyelet melletti játszóház, új játékeszközök várják a kisgyermekes családokat. Az Alsóréti Szabad Strand egy igazi családias kis strand, sok büfével, stéges lejáróval. A nyaraló a két strand között van, bármelyik irányba, kicsi sétával máris a Balatonban van. Balatonkenese a Balatont kerülő kerékpárosok bázisa is, itt található az ország első kerékpáros élményparkja, a bringa-park, ami a gyerekek nagy kedvence, igazi terepakadályok között lehet kerékpározni. A kiépített partszakasz pedig éttermeivel, büféivel egy nyáresti sétát tesz kellemessé. Túrázás,lovaglási lehetőség van, rossz idő esetén uszoda, sétahajózás, tenisz pálya stb.

Ár: 28.000 Ft/éj/ház + IFA. Bővebb tájékoztatás e-mailben: citizen954@gmail.com, vagy telefonon: 20-980-3460

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Balatonkenese
Kaució: Kaució nélkül
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Erkel
Telek nagysága (m2) : 312
Épület hasznos területe (m2) : 48
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Beton
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 2440 alkalommal

Kiadó telkek, nyaralók rovaton belül a(z) "Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat" című hirdetést látja. (fent)