Betöltés...

Kiadó lakás Székesfehérvár, Fürdő sor

Ár: 250.000 Ft

BL-004034. Bregyó Sportcentrum közelében, a 2016-ban átadott ParkVilla társasházban 65m2 alapterületű újszerű, bútorozott, gépesített lakás, teremgarázs beállóval és tárolóval együtt. 2024.06 hó tól hosszútávra kiadó!

A társasház a városközponthoz közel, még is nyugodt, kertvárosias övezetben található. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően, a közelben óvoda, iskola, a napi bevásárláshoz kisebb - nagyobb boltok, étterem és más egyéb szolgáltatók is elérhetők. Kellemes zöldövezet és rengeteg sportolási és szabadidős lehetőség várja az új lakót. Az épület könnyen megközelíthető, akadálymentesített és lifttel ellátott.

Az első emeleti, világos lakás amerikai-konyhás nappali + 2 hálószoba, erkélyes elosztású. Praktikus elosztás és magas műszaki tartalom jellemzi. Az újszerű és modern lakást korszerű anyagokból, a modern kor igényinek megfelelően építették meg. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval szereltek.
Fűtését házközponti gázkazán biztosítja padlófűtéses és radiátoros hőleadással. Nyáron a kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik.
A nappali, valamint a szobák burkolata magas kopásállóságú laminált padló, a vizes helységeket, előteret, a konyhát és a teraszt szintén kiváló minőségű járólapokkal burkolták.

Amennyiben olyan ingatlant bérelne, ahova csak a személyes dolgait kell hoznia, biztos, hogy elnyeri a tetszését.

A lakás bérleti díja: 250.000 Ft / hó + rezsi. (teremgarázs beálló + 25.000 Ft / hó)

A beköltözéshez 2 havi kaució, első havi bérleti díj, közjegyzői nyilatkozat, valamint közvetítői díj megfizetése szükséges.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365362
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Újszerű
Utca: Fürdő sor
Alapterület (m2) : 65
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 1. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kiadó lakás Székesfehérvár, Fürdő sor" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat