Betöltés...

Ézs 42:16 - hosszú távra kiadó albérletet keresünk

Ár: 70.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Isten vezetésében és gondoskodásában bízva, hosszú távra kiadó üres albérletet keresünk Budapesten, ahonnan a 8. kerület (itt van a gyülekezetünk, a munkahelyem és a kislányom iskolája), valamint a kispesti Kós Károly tér (a fiam iskolája miatt) jól megközelíthető.

Az ideális lakóhelyünk legalább 3 hálószobás, nagy étkezős-nappalis (szeretünk együtt időt tölteni és vendégeket is hívni), kb. 70 nm-es (nagyobb lehet, de ezt tudjuk megfizetni), megbízható állapotú (!) és tartozik hozzá garázs, pince vagy más, tárolásra alkalmas hely. Bútorokkal rendelkezünk.
Álmunk egy kis kertes ház, de minden megoldást átgondolnék.

Korrekt és békés természetű, az önállóságunkat meghagyó és a személyes életünket, életterünket tiszteletben tartó tulajdonosokkal szeretnénk, mindkét fél érdekeit figyelembe vevő megállapodást kötni.

Fontos szempont a tárolási lehetőség helyben, valamint a megfizethetőség, a kiszámítható rezsi és a hosszú távban gondolkodás is.
Tudunk viszont hosszú távon megbízhatóságot, becsületességet, jószomszédi viszonyt kínálni és természetesen azt, hogy a vállalt kötelezettségeknek korrektül eleget teszünk.

Áldozatokra és kompromisszumokra, pl. utazási idő bevállalására készek vagyunk, valamint szóba jöhet pl. kertgondozás is, bérleti díj fejében rendbe hozatal stb.

Élő hitű "normális" keresztény család vagyunk, nem „szektások” :-)
Ézs 42:16

Elérhetőségeim:
aniko.kiadohaz.budapesten@gmail.com
06-20-4305245

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Kaució: Kaució nélkül
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Keres
Használtság: Használt
Utca: Mindegy
Telek nagysága (m2) : 200-tól
Épület hasznos területe (m2) : 70-től
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 285 alkalommal

Kiadó családi házak rovaton belül a(z) "Ézs 42:16 - hosszú távra kiadó albérletet keresünk" című hirdetést látja. (fent)