Betöltés...

Okos vezeték nélküli wifi-s kaputelefon beépített kamerával, mozgásérzékelővel, videócsengő

Ár: 16.990 Ft

Okos vezeték nélküli wifi-s kaputelefon beépített kamerával, mozgásérzékelővel, videócsengő
Legyen otthonod még biztonságosabb!
Ezzel az okostelefonról vezérelhető kapucsengővel a letölthtető telefonalkalmazáson keresztül a fotelből, vagy az ágyból nem csak láthatod, hogy ki áll az ajtód előtt, de beszélgethetsz is vele.
A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a kamera előtt történő mozgás esetén értesítést kapsz, így rögtön tudni fogod, hogy látogató jött hozzád, még mielőtt becsengetne.
Csatlakoztasd a wifihez és mobiltelefonról, számítógépről, laptopról, vagy tabletről is használhatod.
Beépített nagy látószögű kamerájával az infravörös LED-nek köszönhetően éjjel is tisztán láthatod az ajtód előtt állót, állókat.
TulajdonságokBeépített mikrofonNagy látószögű kamera lencsékBeépített Infravörös LED (éjjellátó funkció)Mozgásérzékelővel ellátott (értesítés funkcióval)Wifi kapcsolaton keresztül működtethető Egyszerűen telepíthetőMicro SD kártya foglalat (32 GB-ig bővíthető)Kétirányú kommunikáció - beépített hangszóró és mikrofonFalra szerelhető konzolCserélhető 18650 Li-Ion akkumulátor cellák (3 db)Magyar nyelvű használati útmutatóSzerelékek

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Okos vezeték nélküli wifi-s kaputelefon beépített kamerával, mozgásérzékelővel, videócsengő" című hirdetést látja. (fent)