Betöltés...

Legrand, 369420 Wi-Fi kaputelefon készlet 2 vezetékes csatlakozással, 7 " magasfényű színes monitorra, széles látószögű kamerával, okostelefon csatlakozással, alkalmazásvezérléssel HASZNÁLT

Ár: 99.990 Ft

1x HASZNÁLT (próbálták felszerelni sikertelenűl)hibátlan termék gyári dobozban minden tartozékával.Utolsó képeken fotózva.Rsz:4sp/1 A termék jellemzői Wi-Fi csatlakozású 7 színes képernyős belső egység Esőálló (IP54) és robusztus (IK07) bejárati panel Széles látószögű kamera (95°) éjszakai látással Dupla nyitás (ajtó és kapu) 2 családi házakra bővíthető A termék előnyei Telepítés Dugaszolható tápegység, könnyen telepíthető a végfelhasználó számára Használat Hívásátirányítás az okostelefonon a belső egység Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően Előnyök Nagyszerű élmény az APP-ról 7 monitor: a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a beltéri egységet a Door Entry alkalmazással (Android és iOS) használhatja okostelefonjához, és kezelheti a fő funkciókat (hívások fogadása és kommunikáció, ajtó/kapu kinyitása, kamerák megtekintése) , kapcsolólámpa). 2 ajtónyitó: A belsővel nem csak a bejárati ajtót nyithatja, hanem például a garázst/kertet vagy a bejárati kaput is. A beltéri kaputelefon digitális képkeretként is használható. KÍVÜL: Vandálbiztos (IK07) és időjárásálló (IP57) kültéri állomás 95°-os nagylátószögű kamerával és megvilágított csengővel. 95°-os széles látószögű kamera: legyen minden látható, és tisztán és tisztán lásson minden látogatót, még akkor is, ha nem közvetlenül, hanem oldalt a kamera előtt. Az éjjellátó infravörös érzékelésnek köszönhetően még éjszaka is tisztán láthatja az embereket. 2 vezetékes technológia: a 2 vezetékes technológiának köszönhetően a videó kaputelefon gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható. Ha van csengőrendszer, egyszerűen kicserélheti, és továbbra is használhatja a régi kábeleket. 2 családi ház: 2 családi házhoz is használható a videó kaputelefon. Ehhez csak egy további belső pont szükséges (cikkszám: 369425). BŐVÍTHETŐ: Ezen kívül lehetőség van a rendszer további kamerákkal bővítésére és nagyobb biztonságra (cikkszám: 369401). Ezenkívül lakóegységenként akár 3 belső pozíció párhuzamosan is csatlakoztatható.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Legrand, 369420 Wi-Fi kaputelefon készlet 2 vezetékes csatlakozással, 7 " magasfényű színes monitorra, széles látószögű kamerával, okostelefon csatlakozással, alkalmazásvezérléssel HASZNÁLT" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések