Betöltés...

Levenhuk Wezzer Air PRO DM30 Levegőminőség és zajérzékelő

Ár: 47.440 Ft

Ha nagyobb városban él, ráadásul ipari körzethez közel, nagy mértékben oda kell figyelnie a belélegzett levegő minőségére. A rossz ökológia és az ipari parkok közelsége negatívan hathat az egészségére, oka lehet olyan krónikus betegségek kialakulásának, mint a bronchitis, az asztma, különféle allergiák stb. A helyzet kézben tartása érdekében, és hogy a CO2 negatív hatása ne tudjon további károkat okozni, használja a Levenhuk Wezzer Air PRO DM30 Levegőminőség-érzékelőt. A beépített részecskeelemző segítségével megmérheti, hogy mennyire vannak Önre hatással az aeroszol anyagok és a levegőben szálló por, amelyet belélegez. Ezek a részecskék különféle méretűek. Az eszköz a közepes, apró és még apróbb részecskéket is észlelni tudja: a méretezési lehetőségek: PM10, PM2,5 és PM1,0. Az eszköznek egy CO2-érzékelő is a része. Az észlelt értékeknek megfelelően be tudja állítani a szellőztetés rendszerességét és jelentősen növelni tudja a jóllétét és a teljesítményét. Az érzékelt értékek a beépített képernyőn jelennek meg, amely aránylag nagy távolságról is tisztán olvasható. A túl magas vagy túl alacsony páratartalom- és hőmérsékleti adatok egyaránt lehet negatív hatással az egészségére. Ezért is nagyon hasznos a további két funkció (a páratartalom-mérő és a hőmérő). Ezek az adatok szintén jól láthatóan jelennek meg a beépített képernyőn. Az eszköz újratölthető akkumulátorról működik és a képernyő háttérfénnyel rendelkezik.A hálózati adapter (nem tartozék) szükséges az eszköz töltéséhez.
Használhat okostelefon-töltőt is.Főbb jellemzők:Meghatározza a levegőben szálló finom részecskék koncentrációjátMéri a széndioxid-szinteket és kritikus érték esetén riasztBeépített hőmérő, valamint hőmérséklet- és páratartalom-mérő készülékMonokróm képernyővilágítás, ABS műanyagból készült vázTápellátását egy tölthető akkumulátor biztosítja; az alacsony töltésszintet is kijelziA készlet a következőket tartalmazza:Levegőminőség-érzékelőMicro-USB-kábel



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Levenhuk Wezzer Air PRO DM30 Levegőminőség és zajérzékelő" című hirdetést látja. (fent)