Betöltés...

WiFi IP biztonsági kamera, hangszóróval

Ár: 16.990 Ft

WiFi IP biztonsági kamera, hangszóróval
Ez a WIFI-s kültéri kamera mindent tud, amire csak szüksége lehet. Ha valaha is arra vágyott, hogy mindig biztonságban érezhesse magát, akkor ez a tökéletes választás. Magas felbontású képeket készít, és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik és még élvezetesebbé teszik az életét. Hagyja, hogy bemutassam, mi mindent tud ez a fantasztikus eszköz!
Olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyek megbízhatóbbá és sokoldalúbbá teszik. A követési funkció lehetővé teszi, hogy automatikusan nyomon kövesse a mozgó tárgyakat, így soha nem marad le semmiről. A sima 355 fokos forgatás és 90 fokos döntés lehetővé teszi, hogy nagyobb látószögben láthassa a megfigyelt területet. A nappali és éjszakai megfigyelésnek köszönhetően bármikor tökéletes képet kaphat az esetleges behatolásról. Az intelligens mozgásérzékelővel felszerelt riasztógomb segít megelőzni a bűncselekményeket, mivel azonnal értesítést kap, ha bármi történik otthonában. A kamera alkalmas hang továbbítására is, így a megfigyelt helyen tartózkodó személyekkel való beszélgetésre is használható.
A termék jellemzői:

Típus: IP WIFI-s kültéri kamera
Alkalmazás: V380 Pro
Felbontás: 1MP; 2MP; 3MP
Lencse (mm): 3,6mm
Szín: Fehér
Szenzor: CMOS
Megapixeles: 1MP; 2MP; 3MP
Videó tömörítési formátum: H.265+
Kapcsolódás: Vezeték nélküli
SD kártya: 128G SD kártya (nem tartalmazza)
Látószög: 355° (vízszintes) / 90° (függőleges)
Hálózati kábel protokoll: Wi-Fi/802,11/B/G
Éjjeli mód: Infravörös éjjellátás + Teljes színű LED
Kompatibilis mobilrendszerek: Android/iOS
Tápellátás: DC 12V 2A (tartozék)






















Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "WiFi IP biztonsági kamera, hangszóróval" című hirdetést látja. (fent)