Betöltés...

Velkoz FHD dupla lencsés Wifi IP kamera

Ár: 15.990 Ft

Velkoz FHD dupla lencsés Wifi IP kamera
Velkoz FHD Dupla Lencsés Wifi IP Kamera térfigyelő kamera, Full HD, Dupla lencsék, Wifi, Vízállóság, Emberi test követés, telefonos riasztó, mesterséges intelligencia, fehér leírásaLeírás
A SafeCams térfigyelő kamerák a legjobb szövetségesei a biztonság terén. Segítségükkel felügyelheti otthonát, amikor távol van, és bizonyítékot szolgáltathat arra az esetre, ha bűncselekmény áldozata lett volna, a kamerák pedig segítenek szemmel tartani gyermekeit vagy házi kedvenceit.
Full HD felbontás
A Full HD 2048 X 1536 felbontású SafeCams térfigyelő kamera tiszta élő videót jelenít meg, így bármikor, bárhol megnézheti otthonát vagy udvarát.
Felvétel funkció
A kamera akár 128 GB-os micro SD kártyára is képes rögzíteni. Amikor megtelik, a kamera törli az első felvételeket, és folytatja a rögzítést.
Mozgás- és hangérzékelés
Beállíthatja, hogy a kamera érzékelje a mozgó tárgyakat, és riasztást indítson el. Értesítést küld a felhasználónak, a kamera beállítható úgy, hogy mozgást észlelve készítsen képeket vagy indítsa el a felvételt.
Kétirányú kommunikáció
Sok más kültéri kamerához képest ennek a modellnek az egyik előnye a beépített mikrofon és hangszóró. Segítségével a kamera nem csak képet, hanem hangot is rögzít, és a körülöttünk lévőkkel is kommunikálhatunk.
Könnyű beállítás
Mindössze 5 percre van szüksége a konfigurációhoz
Műszaki adatok

2MP IP kamera;
Videó formátum: H.264;
Videó felbontása: 2048 X 1536
Adattárolás: Cloud, Micro SD kártya (max. 128 GB);
Mikrofon és hangszóró: támogatás;


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Velkoz FHD dupla lencsés Wifi IP kamera" című hirdetést látja. (fent)