Betöltés...

LED lámpa rádióval, órával és riasztással, színes fényekkel, Bluetooth hangszóróval és vezeték nélküli töltővel, dugóval és akkumulátorral

Ár: 13.440 Ft

G típusú beltéri intelligens LED-lámpa, ébresztés és olvasás, rádióval, órával és ébresztővel, színes hálószobai vagy irodai lámpákkal, Bluetooth hangszóróval, hangszóróval és vezeték nélküli gyorstöltővel, akkumulátorral és aljzattal, fehér
 

Üdvözöljük az intelligens világítás világában, ahol a funkcionalitás harmonikusan keveredik az eleganciával és a sokoldalúsággal.  Ma bemutatjuk az intelligens LED-lámpát az enteriőr számára, egy multifunkcionális partnert, amely egy csipetnyi kifinomultságot és hasznosságot hoz otthona minden szobájába.
Változtasd a helyedet a kényelem és a kreativitás oázisává az intelligens LED-lámpa által biztosított személyre szabott fénnyel. Válasszon a színek és intenzitások széles választékából, hogy tökéletes légkört teremtsen az ébrenléti pillanatokhoz vagy a hosszú éjszakai olvasáshoz.
A beépített rádióval és ébresztőórával ez a lámpa otthona szívévé válik. Ébredjen reggel kedvenc dalaival, vagy élvezze a nap híreit, miközben felkészül egy új napra. Az intelligens LED-lámpával minden nap energiával és optimizmussal teli jegyzettel kezdődik.
A Bluetooth technológia előnyeit kihasználva ez a lámpa nemcsak fényforrás, hanem kivételes audiorendszer is. Hallgassa kedvenc lejátszási listáját közvetlenül a telefonjáról, vagy hozzon létre pihentető légkört kedvenc zeneszámának dallamos hangjaival. A teljes hangélmény érdekében memóriakártyáról vagy USB-porton keresztül is lejátszhat zenét.

 







A vezeték nélküli gyorstöltésnek és a beépített akkumulátornak köszönhetően ez a lámpa úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a szükséges kényelmet és mozgásszabadságot. A vezeték nélküli technológia kellemes és hatékony élménnyé teszi az egyszerű világítást anélkül, hogy elvonná a kábelek figyelmét vagy korlátozná a pozicionálást.
Az elegáns és kompakt fehér kialakítással rendelkező intelligens LED-lámpa harmonikusan illeszkedik bármilyen belső dekorációhoz, stílust és kifinomultságot kölcsönözve minden szobának. Fedezd fel a hét színes fénymódot, hogy minden pillanatba varázsolj és hangulatot varázsolj.
Akár gyengéd fényre van szükséged az ébrenlétedhez, akár sokoldalú társra a hosszú olvasási munkamenetekhez, az intelligens LED lámpa tökéletes választás. Fedezze fel ennek a forradalmi készüléknek a kényelmét, stílusát és funkcionalitását, és alakítson át minden pillanatot felejthetetlen megvilágított és zenei élménnyé.



LED vezeték nélküli töltési légkör lámpa - 15 W-os mobiltelefon vezeték nélküli gyorstöltési funkcióval van felszerelve. Az okostelefont az asztali lámpára helyezve töltheti fel, ami nagyon kényelmes és praktikus. Megjegyzés: A mobiltelefonnak rendelkeznie kell vezeték nélküli töltési funkcióval, és a lámpát csatlakoztatni kell.

Hordozható Bluetooth hangszóró - StartONTeam asztali G típusú led lámpa Bluetooth és intelligens hangszóróval van felszerelve, Bluetooth-hoz csatlakoztatható telefonhívások fogadásához és kezdeményezéséhez. A HiFi hangminőség jobb zenei élményt nyújt. A kedvenc zene mindig jó hangulatba hozza az embereket.

Ébresztőóra és óra - A StartONTeam G típusú LED asztali lámpa óra funkcióval és ébresztőórával van felszerelve. Ez az intelligens ébresztőóra 7 nyugtató hangot ad az alváshoz, segít kizárni a zavaró zajokat a környezetből, így könnyen elaludhat. Ideális zavarmentes terület létrehozásához is.

Állítható környezeti fény - A többszínű lámpákkal ellátott LED-es éjszakai lámpa beépített 1200mAh akkumulátorral rendelkezik, és többféle üzemmóddal rendelkezik többszínű világítás, az üzemmód a gomb megnyomásával állítható be, valamint kedvenc zenéjének ritmusához. A lágy fény elkísérheti Önt a kellemes és pihentető alvás felé vezető úton.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "LED lámpa rádióval, órával és riasztással, színes fényekkel, Bluetooth hangszóróval és vezeték nélküli töltővel, dugóval és akkumulátorral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: