Betöltés...

Videokamera, M2, 1080p, látószög 180°, autonómia 2 óra

Ár: 24.487 Ft

Élvezz minden pillanatot, és örökítsd meg életed fontos pillanatait. Új, nagy felbontású hordozható kameránkkal kiváló felvételi élményt és páratlan könnyedséget biztosítunk.


FULL HD felbontás

Tapasztalja meg a maximális teljesítményt és a kompromisszumok nélküli hordozhatóságot új, nagy felbontású kameránkkal, amely lenyűgöző 1080p felbontással és 5 megapixeles minőséggel rendelkezik.


Kompakt és hordozható

Ez a zseniális, forgatható akasztóval ellátott kamera lehetővé teszi, hogy bármilyen irányba felszereld és állítsd be a szögedet, biztosítva, hogy soha ne maradj le egyetlen fontos részletről sem. Kompakt és hordozható kialakításával ideális partner az értékes pillanatok megörökítéséhez, bárhol is legyen.


Intelligens mozgásérzékelés

A mozgásérzékelő funkció biztosítja, hogy minden pillanat könnyedén rögzítésre kerüljön, így soha nem marad le egyetlen döntő pillanatról sem.


Széles betekintési szög

Az egyszerű és intuitív kezelésnek köszönhetően ez a kamera hatalmat ad a kezedbe, lehetővé téve a felvételek másodpercek alatt történő rögzítését és lejátszását. A 180 fokos, széles betekintési szög teljes és magával ragadó képet nyújt minden pillanatról, és minden részletet lenyűgöző tisztasággal rögzít.


Erőteljes mágneses adszorbeáció

A fémfelületekhez való szilárd rögzítés képességével ez a kamera lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen rögzítsen minden fontos pillanatot, így szabadon összpontosíthat arra, ami igazán számít.

A tökéletes partner minden helyzetben

Akár mozgásban, akár álló helyzetben van, ez a fényképezőgép elkíséri kalandjai során. és kiemelkedő rekordokat ad Önnek minden felhasználáskor. Fedezze fel a stílusához alkalmazkodó szoba szabadságát és rugalmasságát. Aktív élet és örökítsen meg minden pillanatot kiváló minőségben és páratlan könnyedséggel. Tökéletes társ a modern felfedezők és bárki számára, aki minden emléket új és izgalmas fényben szeretne megörökíteni.

Ezzel a hordozható, 1080p felbontású, forgatható akasztókkal ellátott HD kamerával minden kaland magával ragadó történetté válik, és minden pillanat értékes emlékké válik. Fedezze fel a minden részlet rögzítésének erejét, és minden napot felejthetetlen élménnyé varázsoljon. Ez a tökéletes partner azok számára, akik minden pillanatot meg akarnak ragadni, és teljes életet szeretnének élni.

Előírások:
Érzékelő: CMOS
Felbontás: Full HD 1080p
Akkumulátor kapacitása: 600mAh
Felvételi idő: 2 óra
Ajánlott alkalmazás : STAREYE
Speciális funkciók: mozgásérzékelés, arcfelismerés, éjszakai funkció
Videotömörítési kodek: H.264
Tárolási lehetőség: Micro SD kártya
Alkalmazási terület: külső, belső
*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegilletéket tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Videokamera, M2, 1080p, látószög 180°, autonómia 2 óra" című hirdetést látja. (fent)