Betöltés...

Datalogic QuickScan D2590 Kézi vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 59.990 Ft

Munkára tervezveA Datalogic QD2500 vonalkód olvasó Area Imager szkennere rendkívül szenzitív ennek köszönhetően könnyedén dekódol 1 és 2 dimenziós vonalkódokat akár plexin keresztül vagy kijelzőről, mindezt rekordidő alatt! A vonalkódolvasó fejlesztésénél kiemelkedő figyelmet szenteltek az olvasás folyamatainak (célzás, lövés, dekódolás) gyorsaságára maximális pontosság mellett. Az 1 MP optika akár 41 cm távolságból is irányfüggetlenül olvas, ezzel megelőzheti a felesleges és fárasztó csuklómozgatásokat. A felhasználói igényeket figyelembe véve a vonalkódolvasó piros fényét csökkentették és LED alapú célzással egészítették ki, így kevésbé irritáló a szem számára. A fényforrás erőssége manuálisan állítható, így a vonalkód olvasó személyre szabható. Az ergonomikus kialakítása és a könnyű súlya kényelmes használatot biztosít. 
A Datalogic QD2500 vonalkódolvasó a sikeres dekódolásokról látható és hallható visszajelzést ad a felhasználójának, a hang mellett a már Datalogictól megszokott Green Spot technológiával rendelkezik, amely egy zöld fényjelzéssel jelzi a sikeres olvasást. A technológiának köszönhetően zajos, ipari környezetben is biztonságosan használható. A vonalkódolvasó elérhető opcionálisan állványos kivitelben is. Kimagasló hatékonyságA Datalogic QD2500 vonalkód olvasó sikeresen dekódolja a nehezen olvasható, sérült vagy kopott ódokat is. A vonalkód leolvasót könnyű telepíteni és egyszerű beállítani, így növelve a maximális hatékonyságot. A vonalkód olvasóhoz használható USB-C szabvány kábel is. 
A Datalogic QD2500 vonalkód olvasók multi-interfészesek, így csatlakoztatható USB/RS232/PS2 kábelekkel is, melyek bármikor utólag is cserélhetőek. Főbb jellemzőkMinden ismert 1 és 2 dimenziós vonalkódot olvas akár 41 cm-es távolságból
LCD képernyőről és mobiltelefonról is képes olvasni kódokat
Jól látható célzó fény a pontos vonalkódolvasásért
Sikeres olvasást hang és a vonalkódon fényjelzés kíséri (GreenSpot)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Datalogic QuickScan D2590 Kézi vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)