Betöltés...

Mini kémrögzítő, EJ Products, Q61, 32 GB, 24 órás autonómia, 768 órás tárolás, 60 méteres hatótáv, MP3, háttérzajcsökkentés, kompakt, hordozható, fekete

Ár: 21.529 Ft

Fedezze fel a tisztaság és sokoldalúság új dimenzióját a felvételkészítésben ezzel a mini kémfelvevővel - tökéletes választás a kiváló minőségű felvételhez minden helyzetben!



Kompakt és könnyű
Kis méreteivel és mindössze 10 gramm súlyával a mini kémfelvevő az egyik legkisebb és legkönnyebb felvevő a piacon. Tökéletes viselet bárhol és bármilyen helyzetben.



Hanggal aktivált felvétel
A mini kémfelvevő automatikusan rögzíti, ha hangot észlel, és leáll, amikor a hang leáll. Ezzel a funkcióval tárhelyet takaríthat meg, és könnyebben megtalálhatja a releváns rekordokat. Az automatikus időbélyeg hozzáadja a dátumot és az időt az egyes rekordokhoz.



Hosszú felvételi időtartam
A nagy teljesítményű akkumulátor lehetővé teszi, hogy a készülék akár 30 napig rögzítsen hangvezérelt módban vagy 18 órás folyamatos felvételt, teljes feltöltéssel mindössze 2 óra alatt. A 180 órányi memóriának köszönhetően egyetlen fontos részletről sem marad le.



Tiszta lejátszás és speciális funkciók
A PCM zajcsökkentő technológiával és egy professzionális chippel a mini felvevő nagyfelbontású felvételeket készít autentikus sztereó élménnyel. Az olyan funkciók, mint a felvétel feltöltés közben és a szegmentált felvétel, lehetővé teszik a zökkenőmentes felvételi élmény élvezetét.



Játssz közvetlenül a készülékeden fejhallgatóval
Csatlakoztassa a fejhallgatót a készülékhez, majd nyomja meg a fejhallgató vezetékének gombjait felvételek vagy zenék lejátszásához. Röviden nyomja meg a középső gombot a "Play / Pause" gombhoz, valamint a fejhallgató vezetékének oldalsó gombjait a felvételek lejátszása és a hangerőszabályzó közötti váltáshoz.



Tapasztalja meg a felvétel szabadságát és egyszerűségét most a mini kémfelvevővel – tökéletes partner minden értékes pillanathoz.

A csomag tartalma:
1 * hangrögzítő
1* USB kábel
1* Fejhallgató
Felhasználói kézikönyv.

Műszaki adatok:
Memória: 32 GB
Tápegység: DC 5V 1A
Akkumulátor: 3.7V 110 mAh, Akkumulátor típusa: Lítium
Felvételi idő: 24 óra
Töltési idő: Körülbelül 2 óra
Játékidő: 8 óra
Felvételi kapacitás: 768 óra
Készenléti idő: Legfeljebb 30 nap (hangvezérelt módban)
Felvételi formátum: WAV
Lejátszási formátum: MP3 / WAV / WMA
Felvételi bitsebesség: 192KBPS
Mintavételi frekvencia: 48 kHz
Tanúsítványok: CE, RoHS
Anyag: cinkötvözet
Szín: Fekete
Felület: Metallic
Méretek: 39.5x30.5x6 mm*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegzőt tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini kémrögzítő, EJ Products, Q61, 32 GB, 24 órás autonómia, 768 órás tárolás, 60 méteres hatótáv, MP3, háttérzajcsökkentés, kompakt, hordozható, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések