Betöltés...

Mini kémrögzítő, EJ Products, Q61, 8 GB, 24 órás autonómia, 192 óra tárolás, 60 méteres hatótáv, MP3, háttérzajcsökkentés, kompakt, hordozható, fekete

Ár: 17.809 Ft

Fedezze fel a tisztaság és sokoldalúság új dimenzióját a felvételkészítésben ezzel a mini kémfelvevővel - tökéletes választás a kiváló minőségű felvételhez minden helyzetben!



Kompakt és könnyű
Kis méreteivel és mindössze 10 gramm súlyával a mini kémfelvevő az egyik legkisebb és legkönnyebb felvevő a piacon. Tökéletes viselet bárhol és bármilyen helyzetben.



Hanggal aktivált felvétel
A mini kémfelvevő automatikusan rögzíti, ha hangot észlel, és leáll, amikor a hang leáll. Ezzel a funkcióval tárhelyet takaríthat meg, és könnyebben megtalálhatja a releváns rekordokat. Az automatikus időbélyeg hozzáadja a dátumot és az időt az egyes rekordokhoz.



Hosszú felvételi időtartam
A nagy teljesítményű akkumulátor lehetővé teszi, hogy a készülék akár 30 napig rögzítsen hangvezérelt módban vagy 24 órás folyamatos felvételt, teljes feltöltéssel mindössze 2 óra alatt. A 180 órányi memóriának köszönhetően egyetlen fontos részletről sem marad le.



Tiszta lejátszás és speciális funkciók
A PCM zajcsökkentő technológiával és egy professzionális chippel a mini felvevő nagyfelbontású felvételeket készít autentikus sztereó élménnyel. Az olyan funkciók, mint a felvétel feltöltés közben és a szegmentált felvétel, lehetővé teszik a zökkenőmentes felvételi élmény élvezetét.



Játssz közvetlenül a készülékeden fejhallgatóval
Csatlakoztassa a fejhallgatót a készülékhez, majd nyomja meg a fejhallgató vezetékének gombjait felvételek vagy zenék lejátszásához. Röviden nyomja meg a középső gombot a "Play / Pause" gombhoz, valamint a fejhallgató vezetékének oldalsó gombjait a felvételek lejátszása és a hangerőszabályzó közötti váltáshoz.



Tapasztalja meg a felvétel szabadságát és egyszerűségét most a mini kémfelvevővel – tökéletes partner minden értékes pillanathoz.

A csomag tartalma:
1 * hangrögzítő
1* USB kábel
1* Fejhallgató
Felhasználói kézikönyv.

Műszaki adatok:
Memória: 8 GB
Tápegység: DC 5V 1A
Akkumulátor: 3.7V 110 mAh, Akkumulátor típusa: Lítium
Felvételi idő: 24 óra
Töltési idő: Körülbelül 2 óra
Játékidő: 8 óra
Felvételi kapacitás: 192 óra
Készenléti idő: Legfeljebb 30 nap (hangvezérelt módban)
Felvételi formátum: WAV
Lejátszási formátum: MP3 / WAV / WMA
Felvételi bitsebesség: 192KBPS
Mintavételi frekvencia: 48 kHz
Tanúsítványok: CE, RoHS
Anyag: cinkötvözet
Szín: Fekete
Felület: Metallic
Méretek: 39.5x30.5x6 mm


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini kémrögzítő, EJ Products, Q61, 8 GB, 24 órás autonómia, 192 óra tárolás, 60 méteres hatótáv, MP3, háttérzajcsökkentés, kompakt, hordozható, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések