Betöltés...

Professzionális hangrögzítő, E36, digitális, MP3 lejátszó funkció, memória 8+64 GB, autonómia 45 óra, felvétel 3480 óra

Ár: 30.859 Ft




Fedezze fel a hangfelvételi technológia legújabb innovációit az E36 digitális hangrögzítővel, egy kivételes eszközzel, amely újradefiniálja a minőség, a hatékonyság és a sokoldalúság szabványait. Aprólékosan megtervezve, hogy megfeleljen a szakemberek, diákok és bárki legigényesebb igényeinek, aki maximális hűséggel szeretné rögzíteni a hangpillanatokat, ez a fejlett felvevő igazi titán a területen, kiemelkedő tulajdonságainak és kiváló teljesítményének köszönhetően.


Páratlan hangteljesítmény
Az E36-ot kivételes hangminőség jellemzi, akár 1536 Kbps sebességű felvételekkel, amelyek fejlett kettős mikrofonrendszerrel és professzionális PCM technológiával készülnek. Ez a kiváló minőség biztosítja, hogy a hang minden részlete rögzítésre kerüljön, a hang finom árnyalataitól a helyiségek környezeti összetettségéig, biztosítva a hang tisztaságát és hűségét, amely azonnal az esemény középpontjába repíti Önt.

Bővített tárolókapacitás nagy projektekhez
A bőséges belső memóriával és bővítőkártyával az E36 összesen 72 GB tárolókapacitást kínál (8 GB belső memória + 64 GB-os TF kártya), amely több mint 3480 órányi hanganyag rögzítésére és tárolására képes. Ez a funkció a felvevőt valódi digitális archívummá alakítja, ideális konferenciák, előadások, ötletbörzék és hosszú interjúk széles körű dokumentálására anélkül, hogy állandó tárhelykezelésre lenne szükség.


Lenyűgöző akkumulátoros üzemidő a gondtalan felvételkészítéshez
A robusztus, 800 mAh-s akkumulátorral működő E36 akár 45 órányi folyamatos felvételt garantál, lehetővé téve, hogy minden fontos pillanat megörökítésére összpontosítson anélkül, hogy gyakori feltöltésre lenne szüksége. Ez a kiterjesztett autonómia elengedhetetlen az intenzív használathoz, biztosítva, hogy a készülék mindig készen álljon a kulcsfontosságú események dokumentálására, a szemináriumoktól és workshopoktól kezdve a fesztiválokig és ünnepségekig.



Ergonomikus kialakítás és felhasználóbarát felület
Intuitív kialakításával és fejlett ergonómiájával az E36 páratlan felhasználói élményt ígér. Minden kezelőszerv hozzáférhető és jól elhelyezett, a felhasználói felületet pedig a modern mobil eszközök ihlették, így a navigáció és a funkciók használata egyszerű és élvezetes folyamat. Ez a magnó tehát nemcsak professzionális hangszer, hanem mindennapi társ is, amely készen áll arra, hogy bárki használhassa, tapasztalati szinttől függetlenül.

Innovatív funkciók haladó felhasználók számára


Hanggal aktiválható felvétel: Ez az intelligens funkció automatikusan elindítja és leállítja a felvételt a hang jelenléte alapján, optimalizálja a memóriahasználatot és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.


Maximális biztonság jelszavas védelemmel: A fejlett biztonsági rendszer védi a személyes és bizalmas adatokat, egyedi jelszót igényel a hozzáféréshez, így a titoktartás és a magánélet védelme mindig biztosított.


Lejátszási rugalmasság és ismétlési funkció A-B: A lejátszási sebesség alkalmazkodóképessége és az egyes szakaszok folyamatos ismétlésre való megjelölésének lehetősége teljes ellenőrzést biztosít a hangfelvétel felett, megkönnyítve a részletes elemzést


és hatékony felülvizsgálat.


Egyszerűsített fájlkezelés: Az E36 felvevő intelligens megoldásokkal rendelkezik a felvételek rendszerezéséhez, rugalmas mentési lehetőségeket és automatikus elnevezési rendszereket kínál, amelyek megkönnyítik a kívánt anyag gyors és hatékony megtalálását.





A teljes csomag profiknak és amatőröknek
Ez a felvevő mindennel fel van szerelve, amire szüksége van ahhoz, hogy azonnal élvezhesse funkcióit, beleértve az alapvető tartozékokat és a teljes csatlakozási készletet. Minden részletet úgy terveztünk, hogy optimális élményt nyújtson, a kiváló minőségű kábelektől a memóriakártyákig és a dedikált értékesítés utáni támogatásig.

Az E36 digitális hangrögzítő a legjobb megoldás mindazok számára, akik példátlan tisztasággal, hűséggel és hatékonysággal szeretnék rögzíteni és megőrizni az élet hangjait. Akár interjúkat és konferenciákat dokumentáló szakember, akár tanulmányi előadásokat rögzítő hallgató, akár tartalomkészítő, aki kiváló minőségű hangot keres projektjeihez, az E36 felvevőt úgy tervezték, hogy felülmúlja az elvárásokat, és biztosítsa, hogy ne vesszen el fontos részlet. A fejlett technológia, az ergonomikus kialakítás és az innovatív funkciók tökéletes kombinációjával ez a felvevő ideális társ minden pillanat kivételes pontossággal és tisztasággal történő rögzítéséhez.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Professzionális hangrögzítő, E36, digitális, MP3 lejátszó funkció, memória 8+64 GB, autonómia 45 óra, felvétel 3480 óra" című hirdetést látja. (fent)