Betöltés...

Kém hangrögzítő tollba integrálva, EJ PRODUCTS, modell D3191, 32 GB, autonómia 10 óra, felvételi tartomány 15 m, 360°-os térhatású felvétel, felvétel és MP3 funkció, piros

Ár: 18.134 Ft


Ultramodern kémtoll: abszolút diszkréció és fejlett technológia egy luxus eszközben!

Az elegáns kémkedés mestere: Ez a magnó kémtoll a modern kémkedés intelligens eszközének meghatározása. Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálható bármilyen környezetbe, és kiváló minőségű felvételt kínál a legteljesebb diszkréció mellett. Akár amatőr nyomozó, akár biztonsági szakember, akár egyszerűen valaki, aki értékeli a finomság művészetét, ez a toll megbízható szövetséges.



Forradalom a felvételkészítésben: Az intuitív funkciókkal teli toll ideális az információk rögzítésére anélkül, hogy magára vonná a figyelmet. Egy egyszerű gombnyomással elindulnak és elmentik a felvételeket, az USB Type-C eszközökhöz való csatlakozás pedig lehetővé teszi az összegyűjtött információk gyors elérését.

Multifunkcionalitás: A Hi-Fi felvevő, az USB Type-C stick és a stílusos írótoll tökéletes kombinációjaként ez az eszköz újradefiniálja az all-in-one eszköz fogalmát. Alapvető eszköz a kémmunkában, a tudományos nyilvántartásokban vagy egyszerűen a mindennapi élet intelligens kiegészítőjeként.



Kifogástalan hangtisztaság: A fejlett DSP technológiának és a MEMS mikrofonnak köszönhetően ez a toll kivételes tisztaságú felvételeket készít. A háttérzaj megszűnik, lehetővé téve minden részlet pontos és diszkrét rögzítését.

Lenyűgöző kisegítő lehetőségek: A felvételeket azonnal elérheti közvetlenül okostelefonjáról. Ez a magnó kémtoll tökéletes társ a mobileszköz memóriájának bővítéséhez.

Elegáns és diszkrét kialakítás: Akár emberekkel teli szobában, akár intimebb környezetben tartózkodik, ez a toll tökéletesen illeszkedik minden helyzetbe. Minimalista kialakítása és minőségi felületei ideálissá teszik kémkedési küldetésekhez, üzleti találkozókhoz vagy tudományos órákhoz.

Speciális funkciók igényes felhasználók számára:

360°-os térhatású felvétel: Tökéletes a körülötted lévő minden részlet megörökítéséhez.
DSP zajcsökkentő technológia: Tiszta felvételek bármilyen környezetben.
Intelligens akkumulátorkímélő mód: A felvételek mentése automatikusan megtörténik.
USB gyorstöltés: Mindössze 30 perc alatt használatra kész.
Hosszabb akkumulátor-üzemidő: Akár 10 órányi felvétel.

Top specifikációk:

Méretek: Hosszúság-150mm, Átmérő-12mm
Alumíniumötvözet tok
Bővíthető memória: Akár 256 GB
WAV felvételi formátum
USB Type-C csatlakozó
Folyamatos felvételi idő: 10 óra
Lítium-polimer akkumulátor

Válassza az intelligenciát és a finomságot! Ez a felvevő kémtoll ideális mindazok számára, akik tökéletes egyensúlyt keresnek a funkcionalitás, a stílus és a diszkrét rögzítés képessége között. A kémkedéstől a tudományos feljegyzésekig mindenre fel van szerelve, így ez az eszköz végső előnyt biztosít az alapvető információk rögzítésében és megőrzésében. Legyen mindig egy lépéssel előrébb ezzel a legújabb generációs kütyüvel!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kém hangrögzítő tollba integrálva, EJ PRODUCTS, modell D3191, 32 GB, autonómia 10 óra, felvételi tartomány 15 m, 360°-os térhatású felvétel, felvétel és MP3 funkció, piros" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések