Betöltés...

Tollba integrált kémrögzítő, EJ PRODUCTS, Q40 modell, 8 GB, rögzítési kapacitás 10 óra, hangaktiválás, felvétel és MP3 funkció, fekete

Ár: 18.134 Ft


Modern hangrögzítő kémtoll: nélkülözhetetlen eszköz szakemberek és diákok számára

Kiemelkedő tárolási és rögzítési kapacitás:

Nagyvonalú 8 GB kapacitás: Elegendő helyet biztosít akár 10 órányi kiváló minőségű hang rögzítéséhez anélkül, hogy gyakori fájltörlésre vagy átvitelre lenne szükség.
Távoli felvétel törlése: A fejlett technológiával felszerelt toll akár 30 méter távolságból is képes rögzíteni a különböző hangokat, így ideális konferenciák, előadások vagy akár személyes beszélgetések rögzítésére.

Kiváló hangminőség lejátszás közben:

352kbps WAV audio formátum: Tiszta és részletes felvételeket biztosít, tökéletes azoknak a szakembereknek és hallgatóknak, akiknek pontosságra van szükségük a beszélgetések vagy előadások dokumentálásában.
Kiterjedt zenei kompatibilitás: Támogatja az MP3, WAV és WMA fájlokat, így ez a toll kompakt és hatékony zenelejátszóvá válik, ideális kedvenc zenéinek élvezetéhez munkába menet vagy szünetekben.

Könnyű és hatékony használat:

Egyérintéses felvételi mód: Indítsa el és állítsa le a felvételt egyetlen gombnyomással, anélkül, hogy felhívná magára a figyelmet vagy zavarna másokat.
Nagy fájltárolási kapacitás: Akár 500 különálló rekord, tökéletes a munka vagy tanulás hosszú távú hatékony kezeléséhez.
Kifinomult és könnyen hordozható kialakítás:

Elegáns megjelenés fekete színben: Kiegészíti a professzionális vagy alkalmi íróeszközök készletét.
Ideális méretek és súly a hordozhatósághoz: 140*12 mm-es méreteivel és mindössze 21 g-os súlyával hihetetlenül könnyen hordozható zsebében, táskájában vagy tolltartójában.

Fejlett idő- és helytakarékos technológiák:

Hanggal aktivált felvétel: Hatékonyan rögzíti csak a beszélgetéseket, kiküszöböli a csend pillanatait, és maximalizálja a tárhelyet és az időhatékonyságot.
110 mAh újratölthető akkumulátor: Állandó energiát biztosít a nap folyamán, anélkül, hogy aggódnia kellene a gyakori újratöltés miatt.

Felhasználó-orientált kialakítás a gyors és egyszerű hozzáférés érdekében:

A fejhallgató közvetlen csatlakoztatása: Hallgasson felvételeket vagy zenét közvetlenül a fejhallgató tollhoz való csatlakoztatásával, köztes eszköz nélkül.
Egyszerű és intuitív felület: A felvétel és a lejátszás vezérlése rendkívül egyszerű módon történik, olyan operációs rendszerrel, amely nem igényel fejlett technikai ismereteket.
Ideális különböző forgatókönyvekhez:



Akár fontos előadáson vesz részt, akár üzleti találkozón vesz részt, vagy egyszerűen csak zenét szeretne hallgatni hazafelé, ez a magnó kémtoll tökéletes társ.

Változtassa napi rutinját kivételes technológiai élménnyé a Spy Pen hangrögzítővel! Adja át magának az all-in-one szerszám előnyeit, amely ötvözi az eleganciát a legmodernebb technológiával. Szerezze be most, és lépjen be a hangfelvétel és a zenelejátszás jövőjébe!

 


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tollba integrált kémrögzítő, EJ PRODUCTS, Q40 modell, 8 GB, rögzítési kapacitás 10 óra, hangaktiválás, felvétel és MP3 funkció, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések