Betöltés...

Vezeték nélküli riasztórendszer, ACJ-401, LCD, WiFi, GSM, SIM, RFID, érintőképernyő, alkalmazásvezérlés, intelligens készlet érzékelővel és PIR érzékelővel

Ár: 52.868 Ft


Ez a riasztás egy érzékelőt telepít az ablakra vagy az ajtóra. Ha kinyitja az ajtót vagy az ablakot, az riasztást indít, hangos riasztási hangot küld, és szöveges üzenetet küld a smart life alkalmazáson keresztül, hogy tudassa veled. Ha riasztásra helyezi a SIM-kártyát, az felhívja Önt.

Ha a PIR mozgásérzékelőt szükség szerint telepítik, akkor ez az emberi test infravörös érzékelője. Amikor valaki közeledik, hangjelzést küld, és szöveges üzenetet is küld, és felhívja Önt.
Ha füstérzékelőket, szén-dioxid-ellenőrző érzékelőket és gázérzékelőket telepít, akkor tűz és gáz kiszivárgása esetén is értesíti Önt.
Több beállítás: Beállíthatja csendes módba, amikor hazaér, riasztásvédelmi módba, amikor kimegy, és így tovább.
A mobilalkalmazáson keresztül távolról is engedélyezheti a védelmi módot, és letilthatja a védelmi módot.
A wifi és a kettős GSM hálózat védi otthonát, biztonságosabbá és stabilabbá téve azt.
Csatlakozzon a 802.11b / g / n 2.4G (nem 5G) WIFI-hez RJ45 kábel nélkül, könnyebb telepítés.
Távirányító alkalmazáson keresztül, ingyenes push üzenetek Wifi-n keresztül, egyszerűbb, gazdaságosabb.
1. A panel riasztási értesítéseket küld Android vagy iOS telefonjára WIFI-n keresztül, amikor valaki belép otthonába.
2. Az ARM/DISARM-ot távolról is vezérelheti a Tuya Smart alkalmazás vagy a Smart Life segítségével.
Ha nincs otthon wifi, vagy a wifi jel instabil, vagy a wifi router ki van kapcsolva, használhatja a hálózatot GSM SIM-kártyával.
Támogatja a névbeállítást több riasztási zónához: Beleértve az ajtóriasztót, a nappali riasztást, a pánikriasztást, a hálószoba riasztást, az ablakriasztást, az erkély riasztást, a kerületi riasztást, a szivárgásriasztást stb. A felhasználók könnyen megtudhatják, hogy melyik érzékelő és hol váltotta ki a riasztást.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli riasztórendszer, ACJ-401, LCD, WiFi, GSM, SIM, RFID, érintőképernyő, alkalmazásvezérlés, intelligens készlet érzékelővel és PIR érzékelővel" című hirdetést látja. (fent)