Betöltés...

Mini hangrögzítő kém kulcstartó S30,32 GB, 24 órás felvételek, kiváló minőségű

Ár: 24.487 Ft










Egygombos felvétel: Azonnal elindíthatja a felvételt egyetlen érintéssel, könnyedén.

Rejtett gombkialakítás: Karcsú és diszkrét, az előlapon nem láthatók gombok a magánélet védelme érdekében.

Vezetékes multifunkcionalitás: Könnyedén csatlakoztatható telefonokhoz vagy számítógépekhez a zökkenőmentes vezérlés érdekében.

Automatikus fájltörlés: Intelligensen kezeli a tárhelyet a régi fájlok törlésével, hogy helyet szabadítson fel az új rekordok számára.

LED-es felvételjelző: Finom fényjelzések felvétel közben a diszkrét működés érdekében.

Hi-Fi hang: Kivételes hangminőség ADPCM felvétellel és 1536 Kbps mintavételi frekvenciával.

Hanggal aktiválható felvétel: Automatikusan elindítja és leállítja a felvételt a környezeti zajszint alapján.

Automatikus fájlszegmentálás: Automatikusan felosztja a hosszú rekordokat kezelhető szakaszokra.

Hosszú felvételi idő: Akár 25 óra folyamatos felvétel egyetlen töltéssel.

Hosszabb készenléti idő: Lenyűgöző 30 napos készenléti idő a mindig bekapcsolt funkciók érdekében.

MP3 lejátszó funkció: Élvezze a zenét és a felvételeket egyetlen kompakt eszközön.

Gyors előre- és visszatekerés: A gyors lejátszásvezérléssel könnyedén navigálhat a felvételek között.

Automatikus időbélyegek: A felvételek automatikus rendezése a felvételi idő alapján az egyszerű kezelés érdekében.



 


Egygombos felvétel: Egyszerű felvétel

Örökítsen meg minden fontos pillanatot egyetlen gombnyomással. A Spying felvevő kényelmes egygombos felvételi funkcióval büszkélkedhet, amely azonnal elindítja a felvételt, biztosítva, hogy soha ne hagyjon ki egy másodpercet sem az értékes tartalomból. Könnyen használható kialakításának köszönhetően könnyedén, egyetlen érintéssel engedélyezheti és letilthatja a felvételt, így tökéletes eszköz az úton lévők számára, akik értékelik az egyszerűséget és a könnyű használatot.

Gomb nélküli kialakítás: Ölelje át az intimitást, sugározzon eleganciát
Mondjon búcsút a látható gomboknak, és üdvözölje a diszkrét kifinomultságot. Az S30 Spying felvevő modell karcsú és modern kialakítású, az előlapon nem látható gombokkal, így szabadon rögzítheti bizalmas beszélgetéseit anélkül, hogy nem kívánt figyelmet vonzana. Zökkenőmentesen beleolvad bármilyen környezetbe, lehetővé téve a magánélet megőrzését és a felmerülő kérdésekre való összpontosítást. Ez a kifinomult megjelenés kiegészíti kivételes funkcionalitását, így a stílus és a diszkréció megtestesítője.

Kábelvezérelt multifunkciós működés: Zökkenőmentes csatlakoztathatóság, könnyed vezérlés
Csatlakoztathatóság egy karnyújtásnyira! Az S30 Spionescu felvevő kábelvezérelt többszörös működtetéssel rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja telefonjához vagy számítógépéhez. A csatlakoztatás után a beállítások módosítása és a funkciók vezérlése gyerekjátékká válik. Akár interjúkat készít, jegyzeteket készít vagy előadásokat rögzít, ez a funkció javítja a felvételi élményt azáltal, hogy teljes ellenőrzést biztosít eszköze és felvételei felett. a legnagyobb kényelemmel.

Automatikus törlés funkció: Nem kell többé aggódnia a tárolás miatt
Hagyja, hogy a kémkedő hangrögzítő kezelje a tárhelyét az Ön számára! A felvevő automatikus törlési funkcióval rendelkezik, amely intelligensen kezeli a régi fájlokat, hogy helyet biztosítson az új felvételeknek. Mondjon búcsút annak a frusztrációnak, hogy kritikus pillanatokban elfogy a tárhely. Ezzel az intelligens funkcióval biztos lehet benne, hogy készüléke zökkenőmentesen működik. Mindig elegendő hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy minden fontos részletet megszakítás nélkül rögzítsen.

LED-es fényjelzés lejátszás közben: Finom riasztások, megszakítás nélküli lejátszás
Maradjon diszkrét, miközben tájékozott marad. A Spy's S30 felvevő finom LED-es lámpával rendelkezik, amely jelzi, ha rögzítik, tiszta jelet adva anélkül, hogy felesleges figyelmet vonzana. Akár sötét szobában hallgatja a felvételeket, akár gyorsan ellenőrzi a lényeges információkat, ez a LED-lámpa biztosítja, hogy mindig tudja a felvevő állapotát, így Ön irányíthatja és teljesen biztonságban van.

ADPCM felvétel - 1536Kbps mintavételi frekvencia - Merüljön el a hifi hangban
Tapasztalja meg a hangzást, mint még soha! Az ADPCM felvétellel és a lenyűgöző 1536 Kbps mintavételi frekvenciával a Spionescu S30 típusú hangrögzítő kivételes hangminőséget biztosít páratlan magas hanghűséggel. A kristálytiszta felvételek minden apró részletet rögzítenek, biztosítva, hogy minden részletet rögzítsen a halk suttogástól a rezonáns hangokig. Merüljön el a teljes hangélményben ezzel a kéznél lévő csúcstechnológiával.

Opcionális hangvezérelt felvétel: Örökítse meg, ami a legfontosabb
Hagyja, hogy a hangrögzítő intelligensen reagáljon a körülötted lévő hangokra. Az S30 Spionescu felvevő opcionális hangvezérelt felvételi funkcióval rendelkezik, amely automatikusan aktiválja a felvételt, ha a hangok meghaladják az 50 dB-t, és leáll, ha a környezeti hangok egy bizonyos ideig csendesek. Ez az intelligens funkció optimalizálja a felvételi helyet és energiát takarít meg, biztosítva, hogy csak az igazán fontos felvételeket rögzítse, így ideális választás az üzleti élet, a diákok és bárki számára, aki zökkenőmentes felvételi hatékonyságot keres.

Automatikus rekordszegmentálás: Könnyű hozzáférés, továbbfejlesztett rendszerezés
Mondjon búcsút a hosszú rekordok keresésének bonyodalmainak. A Spying S30 automatikusan felosztja a fájlokat kezelhető részekre, megkönnyítve az egyes beszélgetések vagy kulcsfontosságú pillanatok elérését. Zökkenőmentesen navigálhat a rekordok között, és könnyen azonosíthatja a legfontosabb információkat. Ez az automatikus rendszerezési funkció leegyszerűsíti a munkafolyamatot, időt és energiát takarítva meg.

Hosszú felvételi idő: mindig készenlétben, soha nem hagy ki egyetlen pillanatot sem.
Regisztráljon fenntartás nélkül! Az egyetlen töltéssel akár 25 órányi folyamatos felvétellel az S30 Spionescu hangrögzítő biztosítja, hogy mindig készen álljon a fontos beszélgetések, előadások vagy ötletek rögzítésére. Soha ne aggódjon amiatt, hogy készüléke képes erre. A kritikus pillanatokban elfogy az energia. Kiterjedt felvételi ideje felbecsülhetetlen értékű társsá teszi mindazok számára, akiknek elfoglalt menetrendje van, és dokumentálniuk kell gondolataikat és tapasztalataikat.

Hosszabb készenléti idő: Készen áll, amikor készen áll
Páratlan színpadi teljesítmény. A Spying S30 magnó lenyűgöző 30 napos várakozási idővel büszkélkedhet, biztosítva, hogy mindig készen álljon, amikor szüksége van rá. Akár naponta használja, akár félreteszi a váratlan pillanatokra, bízhat abban, hogy fel lesz töltve, és várni fog a cselekvésre. Maradjon magabiztos és gondtalan, tudva, hogy készüléke biztonságos. A hangfelvétel szükség esetén teljesen működőképes.

MP3-lejátszó funkció: Zene és emlékek egy eszközön
Élvezze a felvételi képességeken kívül mást is! A Spionescu S30 felvevő MP3-lejátszó is, amely különféle fájlformátumokat támogat, például WAV, WMA és MP3, folyamatos lejátszással akár 15 órán keresztül. Zökkenőmentes váltás a dalok között Kedvencei és alapvető felvételei egyetlen kompakt és sokoldalú eszközben. Használja ki a szórakozást és a hatékonyságot anélkül, hogy több eszközre lenne szüksége. A vezérlés a speciális microUSB fejhallgató vezetékén található vezérlőkön keresztül történik.

Gyors előre- és visszatekerés: gyors navigáció, azonnali hozzáférés
Egy pillanat alatt eljuthat felvételei szívéhez. Az S30 kémfelvevője gyors oda-vissza funkciót kínál, lehetővé téve a felvételek gyors és pontos navigálását. Gyorsan megtalálhatja és lejátszhatja a fontos információkat, így időt takaríthat meg és maximalizálhatja a termelékenységet. Mondjon búcsút az unalmas küldetéseknek, és üdvözölje a könnyedén gyors lejátszásvezérlést.

Időbélyegek: Egyszerű rendszerezés
Egyszerű rendszerezés egy karnyújtásnyira: A Spionescu S30 automatikusan átnevezi a felvételeket a felvételi idő alapján, leegyszerűsítve a fájlkezelési folyamatot. Soha többé nem fog küzdeni a megfelelő fájl megtalálásával a megfelelő alkalomra. Ez az átgondolt funkció leegyszerűsíti a munkafolyamatot, és tökéletes rendben tartja a nyilvántartásokat, így hatékony eszköz a szervezettség és a hatékonyság megőrzéséhez.

Műszaki paraméterek:


Márka: Spionescu


Szín: Fekete

Emlékezet: 32 GB

Felvételi tárolókapacitás: Körülbelül 400 óra

A felvétel jegyzőkönyve: 1 100 perc

PCM mintavételi arány: 1,536Kbps

USB interfész: Micro USB - USB 2.0

Akkumulátor kapacitása: 110 mA

Autonómia rögzítése: 25 óra

Zenelejátszási autonómia: 14 óra

Támogatott operációs rendszer: Összes

Akkumulátor: Beépített lítium-polimer akkumulátor

Az akkumulátor töltési ideje: Kb. 2 óra

Zenelejátszási formátum: MP3/WMA

Felvételi formátum: MP3/WAV

Érvényesítés: EC – az európai műszaki követelményeknek megfelelően

Anyag: Cinkötvözet és ABS

Méretek: 42x37x9,6 mm

Súly: 32g











Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini hangrögzítő kém kulcstartó S30,32 GB, 24 órás felvételek, kiváló minőségű" című hirdetést látja. (fent)