Betöltés...

Bosch Smart Home Door/Window Contact II WiFi Riasztórendszer

Ár: 23.760 Ft

Betörésvédelem és energiatakarékosság egyben
A kompakt mindenes, az ajtó-ablak érintkező II (plusz) nem csupán azt teszi lehetővé, hogy szemmel tartsa, hogy az ajtók, ablakok és egyebek nyitva vagy zárva vannak-e - rengeteg energiát is megtakaríthat, és megvédheti otthonát a betörőktől.
Itt választhat a standard ajtó/ablakkontakt II modell és a kiegészítő rezgésérzékelővel ellátott ajtó/ablakkontakt II plus modell között.

Tökéletes áttekintés
A ház körüli rohangálás már a múlté: az ajtó/ablak kontakt (plusz) segítségével csak rá kell néznie az alkalmazásban, hogy megtudja, nyitva vagy zárva van-e egy ablak vagy ajtó.
Ha az állapot megváltozik, akkor az Ön preferenciájának megfelelően push-értesítésen vagy Widgeten keresztül értesítést kap - akár otthon van, akár úton van.

Intelligens betörés elleni védelem
Ha az ajtó/ablakérintkező (plusz) érzékeli, hogy egy ablakot kinyitottak, miközben a riasztórendszer aktiválva van, azonnal riasztást indít.
Az ajtó/ablakérintkező biztonsági változata még akkor is riaszt, ha a betörési kísérletek által okozott rezgések jelzik a riasztást.
Extra okos: figyelmeztetést kap a biztonsági kockázatokra, ha a riasztórendszer aktiválásakor ajtók/ablakok vannak nyitva.

Könnyed fenntarthatóság
Az Ön ajtó/ablakérintkezője (plusz) igazán egyszerűvé teszi az energiatakarékosságot - a "Fenntartható szellőztetés" szolgáltatásnak köszönhetően:
ha az intelligens ablakérzékelő azt érzékeli, hogy Ön szellőztetés céljából kinyit egy ablakot, a helyiségben lévő intelligens termosztátokat automatikusan leállítja. Így elkerülheti, hogy a hő kimenjen az ablakon.

Tartozékok
3V CR123A Li elemragasztószalag az érzékelőhözragasztószalag a mágneses lemezhez (előre összeszerelve)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Bosch Smart Home Door/Window Contact II WiFi Riasztórendszer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: