Betöltés...

Hikvision Vezeték nélküli Okos riasztó sziréna AX Pro központokhoz - Kék

Ár: 72.000 Ft

A Hikvision DS-PS1-E-WE külső sziréna, ahogy a neve is mutatja, kültéri használatra készült. A falra vagy bármilyen más helyre történő felszerelés nem jelent problémát. Mindig ügyeljen arra, hogy a sziréna az utcán sétáló emberek vagy a szomszédok látótávolságán belül legyen. Betörés esetén a sziréna 110 decibeles hangos hangot ad ki, és felhívja a szomszédok vagy a járókelők figyelmét. A kültéri sziréna színes fényének köszönhetően sötétben is maximálisan felhívja magára a figyelmet.Vezeték nélküli külső szirénaA DS-PS1-E-WE külső sziréna 4 x CR123A elemet használ, és legalább 3 éves élettartammal rendelkezik. Ezt 2 hetente 90 másodperces szirénázási időtartamra tesztelték. Természetesen bármikor ellenőrizheti az akkumulátor állapotát a Hik-Connect alkalmazásban.A sziréna biztonságaEzenkívül a külső sziréna és a Hikvision Hub közötti kapcsolatot folyamatosan felügyeli. Ha bármilyen okból kifolyólag megszűnik a jel, Ön azonnal értesítést kap. Természetesen a külső sziréna szabotázsvédelemmel is rendelkezik, amely biztosítja, hogy a sziréna megszólaljon, ha például leütik a falról.A külső sziréna bárhová felszerelhetőA Hikvision külső sziréna IP65-ös minősítéssel rendelkezik a vízállóság tekintetében. Így bárhová gond nélkül felszerelhető, akár heves eső vagy teljes napsütés, egyáltalán nem okoz gondot. A hőmérséklet, amelyben a sziréna működhet -20 és +60 fok között van.

Jellemzők:868 MHz-es kétirányú vezeték nélküli kommunikáció3 év akkumulátor élettartam (kéthetente aktiválódik és minden egyes aktiválásnál 90 másodpercig riaszt)AES-128 titkosításAz elülső és a hátsó panel manipulációbiztos3 féle riasztási hang: tűzjelzés, pánikjelzés és behatolásjelzésCsengőhang decibel: 110 dBTeljesen távkonfigurálható APP-n keresztülTöbbféle beiratkozási módszer és egyszerű telepítési kialakításFrekvenciaugrás a zavarás ellen a megbízható átvitel érdekébenIP65 védelmi szintMűszaki adatok:Akkumulátor típusa: Akkumulátor (alapértelmezett tápellátási módszer) vagy 12 VDCTápegység: Akkumulátor (alapértelmezett tápellátási módszer) vagy 12 VDCMűködési páratartalom: 10% és 90% között (nem kondenzálódik)Működési hőmérséklet: -20 °C és 60 °C között (-4 °F és 140 °F között)Akkumulátor élettartama: Akár 3 év (készenléti idő)RF frekvencia: 868 MHzRF moduláció: 2GFSKRF távolság: 1,6 km (nyílt területen)IPvédelem: IP65Telepítési módszer: Falra szerelésMéret(SzxHxD): 190 mm × 200 mm × 47. 3 mmBurkolat anyaga: PC+ABS

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hikvision Vezeték nélküli Okos riasztó sziréna AX Pro központokhoz - Kék" című hirdetést látja. (fent)