Betöltés...

Honeywell Granit XP 1990iSR Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Piros

Ár: 161.370 Ft

Biztosítsa a maximális termelékenységet és üzemidőt a Granit™ 1990iSR szabványos sorozatú, rendkívül strapabíró vonalkódolvasóval. A kategóriájában legjobb tartósság alacsony TCO-t biztosít. A prémium szkennelési teljesítmény biztosítja, hogy még a sérült vagy rossz minőségű kódok is gyorsan beolvasódjanak. A Granit XP kibővíti a képességeket és újradefiniálja a rendkívül strapabíró szkennelést.
A Granit XP-t úgy tervezték, hogy túlélje a kemény kezelést, beleértve a 3 m-es (10 láb) zuhanásokat, 7000 1 m-es (3,3 láb) bukfencet, a -30°C és 50°C közötti működési hőmérsékletet és az IP67-es tömítést, így csökkenti a szervizköltségeket és növeli a készülék üzemidejét.A Granit extrém teljesítményű szkennelést biztosít, még a sérült és rossz minőségű vonalkódok esetében is. A kiváló minőségű vonalkódok beolvasása és továbbítása gyorsabb, mint valaha.Az SR modell ideálisan alkalmas 1D és 2D vonalkódok normál, közeli beolvasási műveleteire. Nagyobb távolságok esetén lásd a Granit család más modelljeit.A Honeywell Operational Intelligence szoftver igény szerinti beolvasási betekintést nyújt, lehetővé téve a munkatársak nagyobb termelékenységét és nagyobb áteresztőképességet.A Honeywell Scanner Management Utility (SMU) olyan holisztikus megoldást hoz létre, amely automatizálja a környezetében lévő szkennerek telepítését és frissítését.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Granit XP 1990iSR Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: