Betöltés...

Hordozható 3 az 1-ben CO2 érzékelő, szén-dioxid, hőmérséklet és páratartalom, levegőminőség mérés

Ár: 15.794 Ft

- Hordozható CO2-monitor: A 8x8x3 cm-es méret kompakt kialakítású, nagy LCD-képernyővel, mosolygós arckijelzővel egy pillantással megtudhatja, hogy a helyiségben szellőztetésre van-e szükség, és hogy a szén-dioxid-koncentráció meghaladja-e a határértéket. A szén-dioxid-érzékelő nemcsak a szén-dioxid-szintet tudja figyelni, hanem a hőmérsékletet és a páratartalmat is mutatja, tökéletes beltéri használatra otthon, például nappaliban, gyerekszobában, osztályteremben, irodában és más zárt helyeken.
- Többfunkciós CO2 monitor: Ez a 3 az 1-ben szén-dioxid monitor képes a CO2 koncentráció valós idejű érzékelésére, a beltéri és kültéri páratartalom és hőmérséklet monitorozására. CO2 érzékelési tartomány: 400-5000PPM. Hőmérséklet érzékelési tartomány: 0-50 ℃. Páratartalom érzékelési tartomány: 0-99% RH.
- A levegőminőség vizsgálatának fontossága: A szén-dioxid (CO2) alacsony koncentrációban ártalmatlan, de ha meghalad egy bizonyos mennyiséget, akkor hatással lehet az emberi (és más élőlények) légzésére. Súlyos esetben életveszélyes lehet. Ezért pontos CO2-mérővel folyamatosan ellenőriznünk kell a levegő CO2-szintjét, hogy egészségesek maradjunk. Bízzon meg a széndioxidra kifejlesztett széndioxid-monitorban, és legyen az Öné a levegő minőségének ellenőrzésére!
- LCD kijelző: A CO2-érzékelőt nagyméretű, háttérvilágítás nélküli LCD kijelzővel és folyadékkristályos kijelzővel tervezték a szuper könnyű leolvasás érdekében. A háttérvilágítás nélküli LCD kijelzővel elkerülhető az éjszakai fényszennyezés, ez a funkció a szem védelmét szolgálja. Bár nincs háttérvilágítás, az LCD kijelzőt úgy tervezték, hogy csak kevés fényre van szükség a képernyőn lévő adatok leolvasásához!
- Nagy kapacitású újratölthető akkumulátor: A hordozható kézi szén-dioxid-érzékelő beépített nagy kapacitású USB-újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely mindössze 2 órát vesz igénybe a töltéshez, és akár 30 órán keresztül készenlétben marad. Bárhonnan ellenőrizheti a levegő minőségét, vagy folyamatosan ellenőrizheti a készüléket egy adott helyen, a levegőminőség-monitor a családja egészségének őre.

- Töltési utasítások: Az USB C típusú tápegység behelyezésével tölthető. Töltési állapotban az akkumulátor ikon villog, és teljesen feltöltve megáll. Ha a kijelző tele van, de még mindig villog, az azt jelenti, hogy a töltés nem fejeződött be.


A tökéletes CO2-monitor, amely segít a beltéri és kültéri levegőminőség javításában.
- Nagy LCD kijelző: A nagyméretű, egyszerű és nagyvonalú LCD kijelzőn gyorsan leolvashatja a paraméterekről szükséges információkat. A nagyméretű kijelző valós időben mutatja a beltéri CO2, a hőmérséklet és a páratartalom dinamikáját, a nagy számok pedig lehetővé teszik, hogy egy pillantással megértsük.
- Nagy pontosságú érzékelő: A CO2-monitor középpontjában egy érzékeny NDIR érzékelő áll. A nem diszperzív infravörös (NDIR) technológiát használva teljes hőmérséklet-tartomány korrekciót, nagy mérési pontosságot, gyors reagálást, 1 ppm-ig terjedő felbontást és 400-5000 ppm mérési tartományt biztosít.
- 1200mAh akkumulátor: Beépített 1200mAh Li-ion akkumulátor, 2 óra teljes feltöltéssel 42 órán keresztül használható, megfelel az Ön igényeinek a hosszú távú teszteléshez különböző környezetben.
- Nagy pontosságú érzékelő: Infravörös érzékelőt alkalmaz a CO2, a hőmérséklet és a páratartalom mérésére, amely pontosabb, megbízhatóbb és tartósabb, mint a hagyományos elektrokémiai érzékelők.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hordozható 3 az 1-ben CO2 érzékelő, szén-dioxid, hőmérséklet és páratartalom, levegőminőség mérés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: