Betöltés...

Számzáras kulcsszekrény, zárható széf, falra szerelhető, szürke-fekete

Ár: 3.990 Ft

Számzáras kulcsszekrény, zárható széf, falra szerelhető, szürke-fekete 



Többé nem kell másolatokat készítenie a kulcsokról a család minden tagja számára, egyszerűen csak tárolja a kulcsot a széfben, és adja át a kódot a háztartás tagjainak! A kulcsszekrény robusztus és kiváló minőségű acélból készült, így hosszú használatot és megfelelő biztonságot nyújt a tárolt kulcsoknak.


A kulcsszekrény mechanikus kombinációs zárral szerelt, amely biztonságos tárolást biztosít. Alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. A kulcsszekrény egy 4 számjegyű kóddal van biztosítva. A zár programozható és könnyen beállítható, majd később tetszés szerint módosítható. A 4 számjegyű kód előnye, hogy könnyen megjegyezhető.


A széf nagyon könnyen telepíthető, csak egy fúrógépre van szüksége a falon lévő lyukak fúrásához, és egy csavarhúzóra a csavarok meghúzásához, miután a széf a helyén van. A szükséges szerelékeket a csomag tartalmazza.


Tulajdonságok:



Szín: szürke/fekete
Anyag fém/műanyag
Külső méretek: 12×9×4 cm
Belső méretek: 10×7×2,5 cm
Súly: 0,292 kg


A csomag tartalma:



1 db széf
1 db szerelékcsomag




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Számzáras kulcsszekrény, zárható széf, falra szerelhető, szürke-fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP