Betöltés...

Aqara SVD-C03 Videó kaputelefon

Ár: 58.270 Ft

Helyi mesterséges intelligencia arcfelismerésA beépített helyi arc algoritmus az Aqara csengő legnagyobb előnye.
Segítségével az emberek gyorsan megtudhatják az ajtón kívüli személy kilétét a megadott arc nevének megjegyzésével és az alkalmazáson keresztüli push értesítéssel, vagy az adott személy alapján különböző automatizálásokat állíthat be. Még ha a hálózat néha megszakad is, ez a felismerési funkciót nem érinti.Működik az Apple Home-al stb.Ez a világ első elemes HomeKit Secure Video csengője. Biztonság a HomeKit Secure Video segítségével.
A videóelemzés és az értesítések az Apple-eszközökön, például iPaden, telefonon vagy Apple TV-n történnek.
Minden titkosítva van, mielőtt az Apple iCloudban tárolná.
Ezenkívül megvalósíthatja a hang és a videó összekapcsolását a Google-lal és az Alexával, és összekapcsolható a Yandex Smart Home alkalmazással az automatizálás elérése érdekében.Ingyenes felhő és helyi tárhelyAz Aqara G4 tudja, hogyan takaríthat meg pénzt, de még mindig jó tárolási élményt biztosít 7 nap ingyenes felhőtárhely, ami annyit tesz, mintha évi 60 dollárt takaríthat meg az előfizetési díjakból.
A G4 beltéri csengője pedig a helyi microSD kártya (nem tartozék) tárolási lehetőséget biztosít, ami biztonságosabb és kényelmesebb.
A jövőben a NAS-tárhely bevezetését is tervezzük, hogy több lehetőséget biztosítsunk felhasználóinknak.Igény szerinti videó és kétirányú beszélgetésVálaszoljon a szabadban bárhonnan. Vagy nézzen és beszéljen élőben okostelefonjáról, akár otthon, akár a világ másik felén, úgy tűnik, mindig otthon van.
Amikor látogató érkezik, az APP emlékeztetőt küld, és az ajtón kívül bármikor videón ellenőrizheti a helyzetet, beszélgethet vagy ellenőrizheti.
A 162°-os széles látószögű +1080p HD videó + teljes üveg (4 Glass) G4 objektívnek köszönhetően tisztábban és stabilabban tudja megjeleníteni a videót.
Mi több? A G4 kültéri használatra alkalmas, a magasabb környezeti hőmérséklet (hideg/meleg) stabilitás és az IPX3 vízállósági szint miatt.Akkumulátor és vezetékes 2 az 1-benAnnak ellenére, hogy rendkívül sok funkcióval rendelkezik, a G4 akkumulátorának élettartama az egyik leghosszabb: 6 akkumulátoros csomagja akár 4 hónapig is használható. Sőt, a G4-et 12-24V AC vagy 8-24V DC transzformátorra is rákötheti, és az akkumulátorokat csak áramszünet esetén fogja használni! Csengő-ismétlő mellékelveA G4 csengő beltéri csengőhang-ismétlővel érkezik. Az egyedülálló Chime-Repeater hangos, 95 dB-es hangszóróval és USB-C porttal van felszerelve a rugalmasabb elhelyezés érdekében.
Ezen kívül akár powerbank-ről vagy mini-UPS-ről is táplálható akkumulátoros tartalék*! Hangváltási lehetőségA G4 egyedülálló hangváltó párbeszéd-technológiával rendelkezik. Különleges a videó csengő kategóriában.
A felhasználók megváltoztathatják a kaputelefon hangját nagybácsi hangra, robothangra és bohóchangra, ami jobban megvédheti a felhasználó magánéletét és személyazonosságát.Támogatja a Ne zavarjanak módotA felhasználók személyre szabhatják az ajtócsengő csengetési idejét és hangerejét.
Ha a Ne zavarjanak mód be van kapcsolva, a felhasználók még akkor is hátradőlhetnek és pihenhetnek, ha valaki rosszindulatúan megnyomja a csengőt az éjszaka közepén.Személyre szabott egyéni csengőhangokTámogatja a felhasználókat, hogy személyre szabott egyéni csengőhangokat töltsenek fel az ajtócsengő hangjaként, amelyek automatikusan konfigurálhatók a kültéri csengőn vagy a beltéri átjátszón való lejátszásra, és megvalósíthatják az automatikus kapcsolódási konfigurációt, például az idegenek azonosítását és a kültéri csengőn történő közvetítést "Tom nem otthon, gyere vissza holnap".Különféle rendellenes állapotú riasztásokHa az ajtócsengőt erőszakkal szétszerelik, a külső környezeti hőmérséklet szokatlanul magas/alacsony, az emberek az ajtónál maradnak, az akkumulátor töltöttsége alacsony stb., a riasztási állapot rugalmasan konfigurálható, hogy emlékeztesse a tulajdonost, hogy figyeljen a az ajtó biztonsági állapota és a berendezés üzemállapota.Állítsa be a Maszkolási területetAz adatvédelem legfeljebb 3 kijelölt területre állítható be a képernyőn.
A beállítás után a kijelölt területek az élő képernyőn és a videó képernyőn blokkolva lesznek, ami megvédheti a szomszédok magánéletét.
Ezt a funkciót teljes mértékben figyelembe veszik a lakóházakban élő

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Aqara SVD-C03 Videó kaputelefon" című hirdetést látja. (fent)