Betöltés...

Ezviz DB2, videós ajtócsengő készlet, 2K, 3MP, 176° kamerával, WiFi, 5200mAh akku, PIR, IR, H.265, riasztó funkció

Ár: 44.490 Ft

Tulajdonságok: Tudja, hogy ki és miért van ott, még mielőtt kinyitná az ajtót. Az EZVIZ DB2 egy 100%-ban vezeték nélküli csengőszett, amely a bejárati ajtó védelmére és a kommunikációra vonatkozó minden alapvető igényt kielégít. A rendkívül egyszerű telepítés és a minden időjárási körülmények közötti megbízható használat mellett a kapucsengő több speciális funkcióval is rendelkezik, beleértve a 2K felbontású videót, a rendkívül széles látómezőt és az intelligens mozgásérzékelést. A vadonatúj DB2 ajtócsengővel 2K felbontásban láthat.
Nincs több frusztráció a pixeles vagy elmosódott videók miatt. A DB2 2K felbontásban rögzít mindent, ami az otthona bejáratánál történik. Emellett 5 méteres infravörös éjjellátóval is fel van szerelve a nyugodt mindennapokért. Jól átgondolt megoldás egy készletben.
Annak érdekében, hogy a csengőhangot még messziről is meghallja, az EZVIZ ezt egy beltéri csengővel párosította. Sőt, a csengő segít a Wi-Fi jel kiterjesztésében, miközben növeli a kapucsengő hálózati csatlakoztathatóságát. Míg más vezeték nélküli ajtócsengők hálózati problémákkal küszködhetnek, a DB2 stabil kapcsolatára mindig számíthat. Percek alatt beüzemelhető, és körülbelül 4 hónapig használható.
Ha Ön nem éppen egy kiváló villanyszerelő, akkor ez a vezeték nélküli, vezetékektől mentes és időjárásálló DB2 lehet a legjobb választás - ragassza fel bárhová, és élvezze a hosszú távú működést.
*Az adatok az EZVIZ laboratóriumának standard körülmények között végzett vizsgálati eredményeiből származnak, napi 5 percnyi használat alapján. A rendkívül széles látószöggel a teljes képet látja.
A 176 fokos látószögnek köszönhetően könnyen láthatja a postást tetőtől talpig, és azt is, hová helyezi el a csomagját. A kapucsengőhöz többféle szerelőlemez is található a csomagban, amelyek segítségével beállítható a telepítés optimális szöge Egy intelligens ajtóőr, hogy Ön mindig képben legyen.
Az emberalak- és PIR-érzékelővel rendelkező készülék elég intelligens ahhoz, hogy megkülönböztesse az embereket a háziállatoktól vagy tárgyaktól. A riasztás indításának feltételeit testre szabhatja, hogy beállítsa a kívánt érzékenységet.
*A javasolt PIR érzékelési távolság az EZVIZ laboratórium teszteredményeiből származik. Különböző környezeti tényezők függvényében változhat. Beszélgethet, még mielőtt ajtót nyitna.
Üdvözölje a barátait vagy a csomagszállítót, még mielőtt az ajtóhoz érne. Az EZVIZ alkalmazás segítségével csak egy egyszerű érintés, és már beszélhet vagy reagálhat. Könnyen használható, de nehezen manipulálható.
Ha a csengőt erőszakkal eltávolítják, éles riasztás hallható, és azonnal küld egy mobil riasztást is. Ráadásul a DB2 a felhasználói fiókhoz kötött korlátozásnak köszönhetően az ellopása után is letiltja az illetéktelen használatot. Biztonságos és rugalmas tárolási lehetőségek.
A beltéri csengőbe microSD-kártyát helyezhet a felvételek helyi mentéséhez, így nem kell aggódnia az adatvesztés miatt, még akkor sem, ha a csengő megsérül vagy elveszik. Előfizethet az EZVIZ CloudPlay szolgáltatásra is, ami korlátlan tárhelyet és további adatvédelmet biztosít.
*A felhőalapú tárolási szolgáltatás csak bizonyos piacokon érhető el. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze ennek elérhetőségét. Csökkentse a videó tárhelyet, és enyhítse a hálózati terhelést.
A kapucsengő a korszerű H.265 videótömörítési technológiát használja, ami azonos vagy jobb videóminőséget biztosít, miközben csökkenti a szükséges sávszélességet és tárhelyet.
*A folyamatos felvételi mód alkalmazásakor a H.265 technológia a H.264-hez képest 50%-kal csökkentheti a videóhoz szükséges tárhelyet és sávszélességet. Megvédjük az Ön adatait és magánéletét.
Az Ön adatainak biztonsága és magánszférájának védelme minden általunk tervezett termék sarkalatos pontja. Az eszköz és az EZVIZ Cloud közötti adatforgalom végponttól végpontig titkosított. Csak Ön rendelkezik az adatok visszafejtéséhez szükséges kulcsokkal. Műszaki adatok Kültéri egység: Képérzékelő: 1 / 2,7” progresszív letapogatású CMOS (Támogatja az alacsony fényérzékenységet) Lencse: 2,0 mm @ F2.0, látószög: 176° (átlós) Éjszakai üzemmód: Ir-szűrő automatikus kapcsolóval Max. felbontás: 2000 × 1504 DNR (Digitális zajcsökkentés): 2D / 3D DNR Videótömörítés: H.265 / H.264 Képkocka sebesség: Max: 15 képkocka / mp, önadaptív a hálózati átvitel során Audio bemenet: Beépített nagy érzékenységű mikrofon Audio kimenet: Beépített nagy teljesítményű hangsugárzó Reset gomb Protokoll: EZVIZ Felhő saját protokoll Intelligens riasztás: PIR + emberi alak intelligens mozgásérzékelése Riasztó manipulációs védelemmel: Hang- és fényjelzéses szétszerelés elleni riasztás (támogatja a riasztások küldését okostelefonra) Videó kaputelefon: Nagy hatótávú kétirányú videóbeszélgetés Wi-Fi szabvány: IEEE802.11b, 802.11g, 802.11n; 2,4 GHz ~ 2,4835 GHz Csatorna sávszélesség: 20MHz Biztonság: 64 / 128-bites WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK Átviteli sebesség: 11b: 11Mbps, 11g: 54Mbps, 11n: 150Mbps PIR érzékelő: 100 fokos érzékelési szög, max 5 méteres hatótáv, szabályozható érzékenység Csengő: Méret: 100 × 55 × 35 mm Tápellátás: AC 110 ~ 240V Wi-Fi szabvány: IEEE802.11b, 802.11g, 802.11n Csengőhang: 20 csengőhang támogatása állítható hangerővel Audio kimenet: 72 dB 1 méteren belül Tárolás: Támogatja a microSD-kártyát 256 GB-ig Súly: 120 g

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ezviz DB2, videós ajtócsengő készlet, 2K, 3MP, 176° kamerával, WiFi, 5200mAh akku, PIR, IR, H.265, riasztó funkció" című hirdetést látja. (fent)