Betöltés...

Honeywell Voyager 1200G USB Kit Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Fehér

Ár: 36.760 Ft

A Honeywell Voyager® 1200g lézeres vonalkódolvasó, amelyet a világ legkelendőbb egysoros lézerszkenneréből fejlesztettek ki, hatékony beolvasási teljesítményt nyújt gyakorlatilag minden lineáris vonalkódhoz, beleértve a rossz minőségű és sérült vonalkódokat is. A továbbfejlesztett tárgyfelismerés, valamint az automatikus állványfelismerés és konfiguráció páratlan felhasználói élményt nyújt a prezentációs szkenneléshez és a maximális teljesítményhez. Az 1200g lineáris lézerszkenner kiemelkedő szkennelési teljesítményt és megbízható kialakítást kínál, így rendkívül sokoldalú megoldást jelent.
Kiváló szkennelési teljesítmény rosszul nyomtatott és sérült vonalkódok esetén: Nagy termelékenységű, zökkenőmentes szkennelés, amely ritkán igényel kézi adatbevitelt.A bemutató szkennelése páratlan a kategóriájában: A jó tárgyfelismerés és az automatikus állványfelismerés és -konfiguráció növeli az áteresztőképességet.Azonnali használatra kész: Az egyszerű, szerszámok nélküli állványra szerelés, valamint az automatikus állvány- és interfész-felismerés és konfiguráció révén a beállítás gyerekjáték.Vonzó, ergonomikus kialakítás: A vékony, könnyű kialakítás formázott markolattal kényelmesen illeszkedik a normál kézméretű kezekbe, és hosszú távon kellemesen használható.CodeGate® technológia: A szkenner ideális a menük beolvasásához ennek a technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy a kívánt vonalkód beolvasásra kerüljön, mielőtt az adatok továbbításra kerülnek.Multi-interfészes: Az USB, a billentyűzetkapcsoló és az RS232 interfész támogatása egy eszközben csökkenti a költségeket.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Voyager 1200G USB Kit Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Fehér" című hirdetést látja. (fent)