Betöltés...

Datalogic Matrix 410N Vonalkódolvasó Fekete

Ár: 2.029.760 Ft

A Matrix 410N ™ ipari 2D-s képalkotó eszköz nyomkövetési alkalmazásokhoz anyagmozgatásban és logisztikai környezetben.

A Matrix 410N ™ rendkívül gyors képérzékelővel rendelkezik, amely 2,0 MPixels sebességgel szkennel, 45 kép / mp képátviteli sebességgel.

Az Ethernet kapcsolat beágyazva van, beleértve a szokásos kommunikációs szolgáltatásokat (TCP / IP, HTTP, FTP) és a leggyakoribb ipari terepi buszokat, mint a PROFINET IO, ETHERNET / IP, a MODBUS TCP.

A Matrix 410N rugalmas, könnyen konfigurálható egyetlen eszköz leolvasó állomásként vagy több eszköz elrendezésében annak érdekében, hogy nagyobb területeken vagy több oldalon át lehessen szkennelni. 

A Matrix 410N képalkotó funkciókat kínál az esetek áttekintéséhez (mint nincs olvasás). Legfeljebb 3000 kép tárolható a fedélzeten, vagy átvihető egy külső FTP kliensre.

A Matrix 410N „könnyű használat”: a DL.CODE szoftver lehetővé teszi a grafikus beállításokat, és támogatja az online monitorozási funkciókat, beleértve az élő kép megjelenítését, az statisztikák olvasását és a diagnosztikát.

A beágyazott lézeres célzó és a beolvasott Green Spot - a szkennelési területre vetített - lehetővé teszi a felhasználó számára a gyors szkennelési terület meghatározását és a leolvasás könnyű nyugtázását külső kiegészítő vagy szoftver nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Datalogic Matrix 410N Vonalkódolvasó Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: