Betöltés...

eZVIZ DP2C Videó kaputelefon szett

Ár: 62.050 Ft

Élvezze a látható biztonságot bármikor és bárhol.
A DP2C egy kettő az egyben kukucskáló kamera és ajtócsengő, amely elegáns, modern dizájnnal, valamint számos fejlett funkcióval rendelkezik, hogy őrködhessen a bejárati ajtónál. Élvezni fogja a tiszta képalkotást, az intelligens funkciókat, valamint azt, hogy a beltéri színes monitoron keresztül láthatja a látogatókat és beszélhet velük. Használja továbbá az EZVIZ alkalmazást a mobileszközén, és kaphat riasztásokat bármilyen gyanús tevékenységről a küszöb környékén.

Fejlessze ajtónézőjét 1080p videóminőséggel.
A DP2C FHD felbontásban rögzíti az összes bejárati ajtóval kapcsolatos tevékenységet, és lehetővé teszi a valós idejű videónézést mind az EZVIZ App, mind a beltéri színes képernyő segítségével. A nagy, 4,3 hüvelykes képernyő különösen hasznos az idősek és a gyermekek számára, mivel így könnyebben és tisztábban láthatják, hogy ki van odakint.

Csenget és jelzi, hogy ki kopogtat.
Amikor a látogató megnyomja a csengőgombot, a DP2C beépített csengőhangjának köszönhetően kellemes csengőhangot hall, és valós idejű videóhívást kap telefonján. Így már az ajtó előtt tudni fogja, hogyan kell reagálnia.

Okosabb észlelés valós idejű figyelmeztetésekkel.
Aggódsz otthonodért, amíg távol vagy? A DP2C biztosítja, hogy a PIR mozgásérzékelő funkciónak köszönhetően azonnal kapjon mobil figyelmeztetést a bejárati ajtón érkező látogatókról.
Akár szűk folyosóval rendelkező lakásban, akár nagy előkerttel rendelkező házban lakik, mindig testre szabhatja a riasztásindítási feltételeket az érzékelési érzékenység három szintjének kiválasztásával.

Ragyogó látás a vakfoltok csökkentése érdekében, még félhomályban is.
A DP2C 155 fokos ultraszéles látószögű lencséjével optimális vizuális lefedettséget biztosít, és éles éjszakai látást biztosít akár 5 méterre lévő tárgyakról is. Emellett elég intelligens ahhoz, hogy automatikusan váltani tudjon a nappali és az éjszakai üzemmódok között.

Stabil és stílusos kialakítás.
Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a DP2C zökkenőmentesen illeszkedik az ajtóra, és könnyen felszerelhető. A külső kamera feltörésgátló kialakítással rendelkezik, így teljesen hamisíthatatlan, megvédve családja magánéletét.

Megvédjük az Ön adatait és magánéletét.
Az Ön adatainak és magánéletének védelme a legfőbb prioritásunk. A készülék és az EZVIZ Cloud közötti adatátvitel végponttól végpontig titkosított. Csak Ön rendelkezik az adatok visszafejtéséhez szükséges kulcsokkal.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "eZVIZ DP2C Videó kaputelefon szett" című hirdetést látja. (fent)