Betöltés...

Kidde KID-K7DCO Szén-monoxid érzékelő

Ár: 19.830 Ft

Elegáns, könnyű, akkumulátoros
CO-riasztó hosszú távú védelmet nyújt a halálos szén-monoxid veszélyei ellen, és folyamatos CO-szint-ellenőrzést biztosít, a 10 éves érzékelő hosszabb ideig működik, mint a legtöbb más CO-riasztó.
Ez a karcsú, könnyen kezelhető riasztó minden lakóhelyiségben ideális, és falra szerelhető, ahol a digitális kijelző könnyen látható, vagy szabadon állóan, asztalon vagy polcon használható. Kényelmesen hordozható, így nyaralásra is magával viheti, vagy a további nyugalom érdekében hajón vagy lakókocsiban is használhatja.
A legújabb EN50291-1:2018 szabványoknak megfelelően tanúsított.

A szén-monoxid folyamatos ellenőrzéseA digitális kijelző világosan mutatja a szén-monoxid szintjétA csúcsszint kijelző lehetővé teszi a 11-999 ppm között mért legmagasabb CO-szint megjelenítésétCsónakokban és lakókocsikban való használatra tesztelve és jóváhagyvaTöbbfunkciós zöld és piros LED jelzi a tápellátás és a riasztás állapotátAz élettartam végét jelző figyelmeztetés figyelmezteti a felhasználót, hogy 10 évnyi védelem után cserélje ki a riasztót.Teszt/visszaállítás gomb a riasztási funkció rendszeres teszteléséhezElemes működés - 2 x AA alkáli elemet mellékelnek alapfelszereltségként.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kidde KID-K7DCO Szén-monoxid érzékelő" című hirdetést látja. (fent)