Betöltés...

Mini kémfelvevő hangaktiválással, Q1 modell, 8GB memória, MP3 és USB funkció, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő

Ár: 19.196 Ft

Ultra kicsi, de erőteljes - Ez az ultravékony felvevő tiszta, kiváló minőségű felvételeket készít. Az 4.2 * 2.2 * 0.3cm méretű, professzionális mini felvevő bárhová magával viheti zsebében, pénztárcájában vagy bőröndjében.



Hangaktiválási felvétel - Ezzel a funkcióval a felvevő automatikusan elindítja a felvételt a hangok észlelése után, és megáll a csend pillanataiban. Nagyszerű jegyzetek rögzítésére órák és értekezletek során, vagy más családi és munkahelyi helyzetekben.



Könnyen használható & MP3 Player - Rendkívül könnyen használható. Csak nyomja meg a BE vagy KI gombot a felvétel elindításához és mentéséhez. Ez a digitális hangrögzítő kezdőknek is ideális. A hangfelvételek mellett zenefájlokat is tárolhat, és ezt a felvevőt mp3-lejátszóként is használhatja.



A hangvezérelt felvételi funkció lehetővé teszi, hogy elkerülje a hosszú órákon át tartó csendet, és így megtakarítsa az akkumulátor élettartamát. Sőt, rendkívül kis méretének köszönhetően bárhová elvihető, teljesen észrevétlenül.

 

- Mini, de erős méret

- Egy gombbal működik

- Hangfelvétel engedélyezve

- Nagy tárolóhely

- Lehetőség az idő (dátum és idő) megjelölésére a fájlokon belül

A legfontosabb fájlokat az integrált 8 GB-os memóriameghajtón tárolhatja. Kompakt és egyszerű kialakítása is megkülönböztethető.

Műszaki adatok:

Méretek - 4,2 * 2,2 * 0,3 cm

Súly - körülbelül 9 gramm

Felvételi formátum - WAV formátum, 192 kbps 

Akkumulátor - Újratölthető

Töltési idő - 1 óra

Támogatott operációs rendszerek – Windows 7/8/10.

Felvétel hangaktiválással - A hangfunkció engedélyezésének lépéseivel kapcsolatos részletekért tekintse meg a kézikönyvet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini kémfelvevő hangaktiválással, Q1 modell, 8GB memória, MP3 és USB funkció, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: