Betöltés...

Ajax ReX 2 Riasztórendszer jeltovábbító - Fehér

Ár: 71.940 Ft

További alkalmazási opciók biztonsági rendszeredhez
A hatótávolság-bővítők kiterjesztik a védett terület határait, és még nagyobb szabadságot biztosítanak a biztonsági rendszer eszközeinek elhelyezéséhez. Az eszközök1 egészének vagy egy részének a ReX 2-re történő csatlakoztatásával biztosíthatja egy üzletközpont, nagy ingatlan, raktárkomplexum vagy egy nagy termelési létesítmény biztonságát és automatizálását. Az Ajax rendszeren belül 5 hatótávolság-bővítő működhet, amelyekkel a rádiós hálózati lefedettséget akár 35 km2 2-re is kiterjesztheti. Az események és riasztások azonnal továbbításra kerülnek, az első fényképes ellenőrző pillanatkép pedig mindössze 10 másodperc alatt eljut a felügyeleti állomáshoz és a felhasználókhoz.

Vezeték nélküli jeltovábbító AJAX rendszerekhez kép fogadássalBeltéri kivitelLAN csatlakoztatási lehetőség110 - 240 V AC, 50/60 HzAkkumulátor: Li-Ion 2 AhMotionCam és MotionCam Outdoor fényképtovábbítássalAz Ajax HUB-ra csatlakozva üzemel, önállóan nem működik!Vezeték nélküli kommunikáció: JewellerVezeték nélküli frekvencia: 868 MHz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ajax ReX 2 Riasztórendszer jeltovábbító - Fehér" című hirdetést látja. (fent)