Betöltés...

Levenhuk Wezzer Air MC60 Levegőminőség-érzékelő

Ár: 56.690 Ft

A Levenhuk Wezzer Air MC60 levegőminőség-érzékelő egy kompakt asztali készülék, amely méri a szén-dioxid-koncentrációt, a hőmérsékletet és a páratartalmat. Az adatok egy nagy LCD-képernyőn jelennek meg, egy színkódolt komfortskálával, amely a CO₂-szint értékein alapul. Egyetlen pillantás erre a skálára elegendő ahhoz, hogy lássa, szükség van-e a helyiség kiszellőztetésére. A szén-dioxid határértékének túllépése esetén a készülék riasztást küld (szükség esetén kikapcsolható). A helyiség időben történő kiszellőztetése – különösen, ha sokan tartózkodnak benne – kulcsfontosságú a jó közérzet biztosításához és jó módszer fejfájás, a fáradtság és a koncentrációhiány elkerüléséhez. Ha nem szellőzteti ki a helyiséget olyan gyakran, amilyen gyakran szükséges, a szén-dioxid szintje megemelkedik, ami láthatatlan veszélyt okoz. Bízza a levegőminőség ellenőrzését a modern technológiára, hogy Ön és családja mindig jól érezze magát! A Levenhuk Wezzer Air MC60 érzékelő kecses váza sérülésálló ABS műanyagból és fémből készült. Az érzékelő beépített akkumulátorral működik. Az idő és a dátum a képernyő tetején jelenik meg. Ezenkívül az elmúlt 50 perc mérési előzményei is rendelkezésre állnak. Ezzel a készülékkel átfogó tájékoztatást kaphat a mikroklímáról, és nyomon követheti a levegő összetételében bekövetkező legapróbb változásokat is.A készülék töltéséhez hálózati adapterre van szükség (nem tartozék).
Használhatja az okostelefonja töltőjét is.Főbb jellemzők:A levegőminőség ellenőrzése kulcsfontosságú a jó egészség szempontjábólRiasztás a CO₂-határérték túllépésekor, minimális és maximális értékek megjelenítéseBeépített hőmérő, páratartalom-mérő, óra és naptárNagyméretű számok és jól látható színes komfortskálaMasszív ABS műanyag tok, háttérvilágítású LCD-képernyőBeépített újratölthető akkumulátor, töltésszint-jelzőA készlet tartalma:Levegőminőség-érzékelőMicro-USB-kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Levenhuk Wezzer Air MC60 Levegőminőség-érzékelő" című hirdetést látja. (fent)