Betöltés...

Honeywell Xenon XP 1950g USB Kit vonalkódolvasó fekete (1950GHD-2USB-R) (1950GHD-2USB-R)

Ár: 60.720 Ft

Honeywell Xenon 1950g vonalkódolvasó bemutatásaA Honeywell az area imager technológiát használó eszközök hetedik generációját alkotta meg 2019 nyarán a Xenon XP sorozattal, így pontosan tisztában van vele, milyen jellemzőkkel kell egy modern 2D vonalkódolvasónak rendelkeznie, hogy a jelen és jövő kihívásainak meg tudjon felelni. A Honeywell Xenon 1950g az amerikai gyártó eddig megjelent legsokoldalúbb általános és vállalati felhasználásra szánt készüléke, amely elsősorban a kiskereskedelemben és az elektronikai iparban tudja megmutatni erényeit, de strapabíró kialakítása és nagy teljesítőképessége alkalmassá teszi logisztikai, irodai, idegenforgalmi és termelőipari feladatok elvégzésére is.

Dokkoló nem tartozék!Kompromisszummentes teljesítményA Honeywell Xenon XP 1950g a nagysikerű és rendkívül megbízhatónak bizonyuló Xenon 1900g erősen továbbfejlesztett utódja. Szignifikánsan nagyobb hatótávval rendelkező szenzora immáron 1 megapixel felbontással dolgozik, a beolvasott vonalkódokból pedig egy 800 Mhz-es mikroprocesszor nyeri ki villámgyorsan az adatokat, minimálisra csökkentve az eredménytelen műveleteket és a két egymást követő szkennelés közötti várakozási időt, hogy a felhasználók arra tudjanak koncentrálni, ami a legfontosabb: a figyelmes és értő kiszolgálásra.A Xenon XP sorozatot rendkívül stabil működés és hatékonyság jellemzi, legyen szó sérült, fakó vagy laminált vonalkódokról, de a tabletek és mobiltelefonok tükröződő kijelzőin megjelenő kétdimenziós kódok sem okoznak számára problémát, így digitálisan kiállított kuponok, mozijegyek és múzeumi belépők kontrollálására is ugyanolyan jól használható, mint egy reptéri check-in során.A Honeywell Xenon 1950g az összes népszerű 1D (EAN 13, CODE-128, stb.) és 2D (pl. QR, DataMatrix) vonalkódot fel tudja dolgozni, high density optikával is beszerezhető, amivel az egészen sűrű kódnyomatok beolvasása sem okoz nehézséget, de modelltől függően a "láthatatlan" Digimarc, az OCR és a DOT kódok beolvasására is alkalmas. Egyszerű telepítés, felhasználóbarát élményA Honeywell 1950g egyszerűen beilleszthető a már meglévő informatikai rendszerekbe, vagy közvetlenül egy POS terminállal is összeköthető multi-interfészes csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően. Egyszerű kábelcserével válthat az USB, a billentyűzet interfész, az RS-232, vagy akár az RS-485 (IBM) kapcsolódási módok között.Pisztolynyeles formája komfortos, stabil fogást biztosít, ami nagyban elősegíti a pontos célzást, és megkönnyíti a használatot. A beolvasás sikerességéről a felhasználó hangjelzés és több LED segítségével kap visszajelzést, valamint rezgő funkció is beállítható, így hangos környezetben is optimálisan használható.A Honeywell Xenon XP 1950g ütésállóság szempontjából kategóriájának egyik legrobusztusabb eszközének számít, akár 50 esetben is leeshet a betonra 2 méter magasról, mielőtt bármilyen sérülés keletkezne benne, fél méter magasról pedig akár 2000 ejtést is sérülésmentesen vészel át. Az IP41 szabványnak megfelelő tokozása ráadásul a véletlenül ráfröccsenő víztől és nagyobb porszemcséktől is megvédik.A Xenon 1950g olvasó a megszokott fekete szín mellett fehérben és speciális antimikrobiális készülékházzal is elérhető, így az egészségügyi, laboratóriumi és vegyipari környezetben is megállja a helyét.Honeywell Xenon - Teljes kompatibilitás!Ha már használja a Honeywell Xenon család készülékeit és kiegészítőit, van egy jó hírünk az Ön számára! Az új Xenon 1950g széria vonalkódolvasói maradéktalanul kompatibilisek a már meglévő kiegészítőkkel, tovább növelve ezzel befektetése értékétállóságát! 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Xenon XP 1950g USB Kit vonalkódolvasó fekete (1950GHD-2USB-R) (1950GHD-2USB-R)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: