Betöltés...

Evolveo Sonix Pro Smart Wifi Biztonsági rendszer

Ár: 59.490 Ft

Biztonsági megoldásokat kínál otthonok, irodák vagy egyéb helyiségek számára. Az Evolveo Sonix Pro a WiFi és a GSM technológiákat ötvözi, így megbízható kapcsolatot biztosít az internethez és a mobilhálózatokhoz. Ez azt jelenti, hogy mindig tudni fogja, mi történik, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon. A rendszer mozgás-, ablak- és ajtóérzékelőkkel rendelkezik, amelyek minden szokatlan tevékenységre figyelmeztetnek. Ha bármit észlel, azonnal értesítést kap egy mobilalkalmazáson keresztül, amelyet letölthet az eszközére. Ezzel az alkalmazással vezérelheti a riasztást és beállíthatja a különböző funkciókat vagy automatizmusokat. Az ébresztővel különböző üzemmódokat és időzítőket is beállíthat, így az ébresztő alkalmazkodik az Ön életmódjához és igényeihez. Ezenkívül további érzékelőkkel vagy kamerákkal bővítheti biztonsági hálózatát. Az Evolveo Sonix Pro egyik legfontosabb jellemzője, hogy WiFi-n keresztül csatlakozhat az internethez, így nem kell fizetnie a mobil adatátviteli költségekért. Ezenkívül a rendszert úgy tervezték, hogy áramkimaradás esetén is működjön. Ez minden helyzetben biztosítja a helyiségek megbízhatóságát és biztonságát. Az Evolveo Sonix Pro nagyszerű megoldás azok számára, akik megbízható, könnyen használható és hatékony megoldást keresnek telephelyük biztosítására.

Jellemzők:
Csatlakozás Wi-Fi/GSM-hezTámogatja a telefonszámok 6 csoportját a riasztáshoz és 6 csoportját az SMS-hezTelefonszám és riasztások beállítása mobilalkalmazáson keresztülVezeték nélküli kommunikáció, nincs kábelezésFiókok osztályozása: admin és felhasználóTámogat 10 vezeték nélküli zónát és 8 távvezérlőt.Minden zóna maximum 10 érzékelőt támogatAlacsony energiafogyasztás, nagyon hosszú készenléti idő.Alacsony feszültség riasztás, állapotfigyelés és kikapcsolási riasztás alrendszerekAz automatizált jelenetek támogatásaTámogatja a több zónatípus közötti váltást, alkalmazkodva a különböző biztonsági forgatókönyvekhezBeépített nagy kapacitású lítium akkumulátor, amely ideiglenes áramkimaradás esetén is működőképesMűszaki adatok:
Alkalmazások: Smart LifeTápellátás: DC 5 V, 1 AVezeték nélküli szabvány: IEEE 802.11 b/g/n, 433,92 MHz (adó, vevő)RF távolság: 70 m (akadályok nélkül)Moduláció: AMMűködési környezet: hőmérséklet -10 ℃ ~ + 50 ℃Működési környezet: páratartalom ≤90% RHMéret: 118 x 118 x 23,8 mmCsomagtartalom:
1x Vezérlőpanel1x Távirányító (kulcstartó)2x Ajtó/ablak mágneses érzékelő 1x PIR mozgásérzékelő1x Adapter

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Evolveo Sonix Pro Smart Wifi Biztonsági rendszer" című hirdetést látja. (fent)