Betöltés...

Zebra Symbol LI2208 vonalkódolvasó + kábel + állvány (LI2208-SR7U2100SGW)

Ár: 33.670 Ft

AZ 1D SZKENNELÉS KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA
Akár papírcímkékre nyomtatott vonalkódokat, akár mobiltelefon, táblagép vagy számítógép képernyőjén megjelenő elektronikus vonalkódokat olvasnak be a dolgozók, a kategóriájában legjobb LI2208 lineáris képalkotó minden alkalommal páratlan teljesítményt nyújt.

Az 1D szkennelés következő generációja, az LI2208 a legnépszerűbb szkennerünk, az LS2208 megbízhatóságát és ergonómiáját nyújtja, olyan továbbfejlesztett funkciókkal, amelyekkel többféle vonalkódot olvashat be nagyobb távolságból.

HAGYOMÁNYOS ÉS MOBIL 1D VONALKÓDOK BAJNOKA
Sok ügyfélnek van olyan lézertechnológiája, amely nem tudja olvasni a mobil vonalkódokat. Az LI2208 készülékkel az ügyfelek már a dobozból kivéve elkezdhetik a mobil és elektronikus vonalkódok olvasását anélkül, hogy a beolvasási teljesítmény csökkenne. A szabadalmaztatott optikai kialakítás iparágvezető munkatávolságot ér el, és mivel a vonalkódok extrém szögekből is rögzíthetők, a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner manőverezésével, ami növeli a termelékenységet.

A NAGYSIKERŰ LS2208-AT HASZNOSÍTJA
Az LS2208 a Zebra minden idők legsikeresebb szkennere, amelyet teljesítménye, kiváló megbízhatósága és páratlan ergonómiai kialakítása miatt mindenféle méretű ügyfelek milliói választottak. Az LI2208 segítségével az Ön ügyfelei élvezhetik az LS2208 ergonomikus kényelmét és tartósságát (beleértve a szabadalmaztatott egy áramköri lapos kialakítást), miközben a kategóriájában legjobb lineáris technológiát is élvezhetik.

KIVÁLÓ OUT-OF-THE-BOX ÉLMÉNY
Egy új szkenner beállítása időigényes és frusztráló lehet. Az LI2208 intelligens automatikus gazdafelismerő kábelei megkönnyítik a telepítést, mivel automatikusan felismerik a csatlakoztatott interfészt (USB, RS232, RS485 vagy billentyűzet ék), így nincs szükség több paraméteres vonalkód beolvasására. Több mint 90 nemzetközi billentyűzetet támogat, és a szkenner kompatibilis a 123Scan-el és az SMS-szel.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra Symbol LI2208 vonalkódolvasó + kábel + állvány (LI2208-SR7U2100SGW)" című hirdetést látja. (fent)