Betöltés...

TRB Smart, Wifi-s gázszivárgás jelző, gázszivárgás riasztó, füstérzékelő LCD kijelzővel, mobiltelefonos riasztással

Ár: 18.108 Ft

Leírás:

1.Észlelhető gáz: A földgázszivárgás-érzékelő a főbb halálos gázokat észleli: Földgáz (metán, bután, etán, LNG stb.) és Propán (LPG vagy cseppfolyósított kőolajgáz).

2. Helyszíni riasztás és APP távoli riasztás: Ez a gázriasztó vezeték nélküli környezetben csatlakoztatható mobiltelefonos APP-hoz. Csatlakozás után mindig megkaphatja a riasztás információit, amikor kimegy és amikor a riasztás megtörténik.

3. Nagy pontosság: LCD képernyővel rendelkezik, amely pontos, valós idejű gázleolvasást jelenít meg, így mindig tudja a pontos gázkoncentrációt otthona levegőjében.

4. Telepítési hely: Ez a gázriasztó egy hosszú, ~2m hosszú tápkábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a házában pontosan ideális helyre szerelje fel, hogy lehetővé tegye a megfelelő gázérzékelést. Ragasztással vagy csavarral is rögzítheti.

5. Stílusos megjelenés: Ez az újonnan kiadott földgázriasztó elegáns és modern, gyönyörű kék ​​LCD képernyője pedig kiegészíti otthona vagy lakókocsija stílusát anélkül, hogy rontana a belső kialakításon.

Specifikáció:

Tápellátás: Micro USB 5V/1A
Fogyasztás:

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 68 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "TRB Smart, Wifi-s gázszivárgás jelző, gázszivárgás riasztó, füstérzékelő LCD kijelzővel, mobiltelefonos riasztással" című hirdetést látja. (fent)