Betöltés...

Jortan JT8177 Távolról Vezérelhető Wifi Full HD Kamera

Ár: 11.990 Ft

Segítségével mobiltelefonról, táblagépről, vagy akár a munkahelyi számítógépről is egyszerűen ellenőrizhető, hogy mi történik épp a megfigyelt területen, legyen az akár a családi ház, a műhely, vagy épp a garázs. Használatával maximális biztonságban tudhatók az értékek. A kamera által közvetített kép bármikor nézhető élőben, még akár teljesen sötétben is, a beépített IR ledeknek köszönhetően. A készülék telepítése nem igényel külső szakembert, otthon is egyszerűen elvégezhető. Használható asztalra, polcra, szekrényre, stb helyezve, de a mellékelt konzol segítségével falra is könnyen rögzíthető.






WiFi megfigyelő kamera iP-vel, Jortan JT-8177  lehetővé teszi a megfigyelést a védett térben, vízszintesen 360 ° -ig és függőlegesen 90 ° -ig elforgatva.

A Jortan JT-8177 térfigyelő kamera E27 aljzattal és éjjellátóval  ideális, hogy megvédjen mindent, ami az Ön számára fontos: otthon, autó, üzlet, gyermek és kisállat megfigyelése.




A rögzítéssel ellátott vezeték nélküli térfigyelő kamera  a belső tér számára készült, rendkívül egyszerűen használható, az ingyenes Android, iOS és számítógépes alkalmazásoknak köszönhetően valós idejű hozzáférést biztosít a filmezéshez.

Az infravörös IP WIFI videokamera a legújabb technológiákat integrálja, mint például: E27 aljzat, mozgásérzékelő, e-mail riasztás, éjszakai filmezés, vezeték nélküli internet kapcsolat és távirányító.




A képek tiszták, mindig láthatja, hogy mit rögzített, a világ bármely pontjáról hozzáférhet a videókhoz és a beállításokhoz az internet segítségével, éjszaka fényképez, beépített mozgásérzékelővel és intelligens funkcióval rendelkezik, amely e-mail értesítéseket küld. .

Műszaki jellemzők JT-8177 Jortan IP Wi-Fi kamera:

- Android / iOS alkalmazás: Yoosee

- Pixel: 2,0 megapixeles CMOS

- Felbontás: 1080P / 720P

- Videó formátum: AVI keretek: 25 fps Betekintési szög: 360 fok

- Lövés távolság mozgásérzékeléssel: 6m távolság egyenes vonalban

- Minimális megvilágítás: 1LUX Tömörített formátum: H.264

- Hangfelvételi hatótáv: 5 m

- Áramfelvétel: 260mA / 3,7V

- Tárolási hőmérséklet: -20 ℃ és 80 ℃ között

- Működési hőmérséklet: -10 ℃ - 60 ℃

- Működési páratartalom: 15 - 85% relatív páratartalom

- Memóriakártya típusa: TF kártya 32 GB-ig (Nem tartozék)

- Lejátszó szoftver: VLCPlayer / SMPlayer

- Számítógép operációs rendszer: Windows / Mac OS

- Mobiltelefon operációs rendszer: Android / iOS

- Webböngésző: IE7 és újabb, Chrome, Firefox, Safari. stb

- Fehér szín

- IP kamera teljesítménye: Valós idejű videórögzítés és rögzítés

- A termék súlya: 400 g.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Jortan JT8177 Távolról Vezérelhető Wifi Full HD Kamera" című hirdetést látja. (fent)