Betöltés...

Intelligens otthoni HD videó ajtócsengő kamera 166 ° -os, Vezeték nélküli WiFi

Ár: 11.500 Ft

Leírás
- Nézd meg okostelefonodon, hogy ki szeretne bejutni otthonodba. - Videóhívás vagy azonnali értesítés érkezik telefonunkra, ha csengetnek vagy ha mozgást érzékel a beépített kamera.- Kétirányú kommunikáció.
- Termék jellemzők:HD videó képJó minőségű élőkép az ajtóban álló személyről. Felbontás: 1280x720ÉjjellátásAkár sötétben is jó minőségű képet kapsz látogatódról. MozgásérzékelésAz eszköz képes érzékelni az ajtó előtt várakozó vendéget. Ez a funkció nagy segítség akkor is, ha tele a kezed a bevásárlással és nem tudsz ajtót nyitni.Kétirányú audió kommunikációA beépített mikrofon és hangszóró lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak lásd, de beszélhess is az érkező vendégedhez.WiFi-GatewayWiFi-s kommunikáció segítségével élőképet küld a mobiltelefonodra, legyél bárhol.Esőálló kivitelKiválóan alkalmas családi és kertesházak kapucsengőjének, bel- és kültéren egyaránt.IP5S- esőálló kivitel, az eszközt nem szabad direkt vízsugárnak kitenni.Érintésérzékeny panelMinőségi kivitel, használata magától értetődő.
OtthonvédelemA biztonság, már az ajtódban elkezdődik. 
Műszaki adatok:
Felbontás: 720pBetekintési szög: 166°Működési hőmérséklet: -20~70 °CWiFi frekvencia: 2.4 GHz  802.11 b/g/nTápfeszültség: DC 5 V; 2 A, 3 db tölthető elem (nem tartozék)
Csomag tartalma1x Okos Csengő





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Intelligens otthoni HD videó ajtócsengő kamera 166 ° -os, Vezeték nélküli WiFi" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések