Betöltés...

Egyéb holmik, dolgok Ingyen elvihető

Ingyen elvihető rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Egyéb holmik, dolgok

42 találat - 1/5 oldal
rss
A Ráday utcában van, egyedül szereltem fel, gyerekeim kinőtték, leszereljük, ANYAGÁRON már viheted is. Az ár jelképes, biztosan megegyezünk.
Dátum: 2017.02.22
Bt. tartozással /melyért természetesen én tartozok felelősséggel/ átadó.
Dátum: 2017.02.22
Segítséget kérnék.Párommal albérletben lakunk,beteg lett párom és nem tudjuk fizetni az albérletet.Rendesen dolgoztunk én most is,nem iszunk nem szórjuk a pénzt.Nemsokára utcára kerülünk,kérem...
Dátum: 2017.02.21
Szívesen odaadom olyan személynek aki tudja hasznosítani a nagyfeszültségi szerelvényeket-kapcsolók-relék-nyomógombok-apróbb kimaradt szerelvények
Dátum: 2017.02.19
Tisztelt Olvasó! Erdei Tamás vagyok, Galgagután, Nógrád megyében lakom. Ingyen elvihető, tüzelésre alkalmas faanyagot keresek. Köszönöm, hogy elolvasta.
Dátum: 2017.02.15
Tisztelt Olvasó! Erdei Tamás vagyok, Galgagután, Nógrád megyében lakom. Ingyen elvihető, tüzelésre alkalmas faanyagot keresek. Köszönöm, hogy elolvasta.
Dátum: 2017.02.14
ingyen lomtalanitást válalok pincétol a padlásig teljes ház lakás vagy mühej raktárak stb roncsautó elszálitást is válalok akár adás-vételivel hivjon azzonal megyünk bizalomal akkár hétvégén is
Dátum: 2017.02.13
költöztetés fuvarozás hagyaték szállitás országosan
Dátum: 2017.02.13
Kerem segitsenek 47 evesek vagyunk nem iszunk nem dohanyzunk nem is kavezunk.A ferjem megis szivatultetesre var eles listan van. sokat van korhazban sokszor elajul ezert en sem tudok dolgozni...
Dátum: 2017.02.08
Ingyen elvihető téglát,lécet kerítéselemet keresek,Tatabánya és környékén. Elég nagy mennyiségre lenne szükségem. Tereprendezésre és kerítés készítésére használnám. Köszönöm mindenkinek.
Dátum: 2017.02.07

Ingyen elvihető apróhirdetések

Az Ingyen elvihető rovatban gazdájukat kereső kiskutyák, építőanyag (Pl.: bontott tégla), haszonállat (pl.: lovak) és egyéb ingyen elvihető termékek található meg.

TIPP: Ha használaton kívüli háztartási felszerelése, könyve, tankönyve, vagy egyéb ingója van, hirdesse meg az ingyen elvihető rovatban – ezzel másoknak sokat segíthet.