Betöltés...

Adomány

Segítséget szeretnénk kérni nagyon hálásak lennénk, ha valaki tudna segíteni, szükségünk lenne palackos gáztűzhelyre vagy rezsóra, egy francia ágyra vagy 2 személyes heverőre aminek magassága 46cm fölött van ez nekem kéne, mert csak magasított ágyról tudnak átemelni, mosógépre, polcos szekrényre, vízforralóra, egy használt hűtőre, tartós élelmiszerre, tüzelőre. Megköszönnénk ha segíteni tudna valaki az adományok szállításában, mivel anyagilag nem állunk jól, életünk kilátástalan, mikor 2015-ben elvesztettem a munkámat az után kezdődött életünkben a változás, anyagi helyzetünk miatt otthonunkat , egzisztenciánkat és mindenünket elvesztettük, mielőtt ez megtörtént súlyos mozgássérülten is dolgoztam, továbbra is elvállalok minden olyan munkát amit számítógépen el lehet végezni, hogy eltudjuk tartani magunkat. Ez amiben most vagyunk számunkra is felfoghatatlan , de azon vagyunk, hogy talpra tudjunk állni. Hálásan köszönünk minden segítséget, felajánlást Mónika és családja.
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Miske
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Keres
Termék: Egyéb holmik, dolgok
 
Feladás dátuma: 2017.04.20
Eddig megtekintették 447 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: monit12
Adomány
Lehetőségek
Megosztók

Ingyen elvihető rovaton belül a(z) "Adomány" című hirdetést látja. (fent)Ingyen elvihető apróhirdetések

Az Ingyen elvihető rovatban gazdájukat kereső kiskutyák, építőanyag (Pl.: bontott tégla), haszonállat (pl.: lovak) és egyéb ingyen elvihető termékek található meg.

TIPP: Ha használaton kívüli háztartási felszerelése, könyve, tankönyve, vagy egyéb ingója van, hirdesse meg az ingyen elvihető rovatban – ezzel másoknak sokat segíthet.