Betöltés...

Adomány

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Segítséget szeretnénk kérni az ünnepekre családom részére, nagyon hálásak lennénk, ha valaki tudna segíteni, mivel nehéz anyagi körülmények között élünk. Szükségünk lenne néhány dologra, amivel könnyebbé tehetnénk életünket az új albérletünkbe. Következő dolgokra lenne szükségünk: egy használt, de működő képes hűtőre és mosógépre, polcos szekrényekre amiben a ruháinkat tarthatnánk a dobozok helyett, ágyneműkre, főzőedényekre ( lábosok, serpenyő, fazekak, konyhai eszközök )karácsonyra szeretnék a 15 éves fiamnak ruhákat, egy 44-es méretű bakancsot, meg egy sportcipőt,a páromnak egy 42-es méretű férfi bakancsot, hogy hétvégén tudjon dolgozni járni a kutyamenhelyre és ha végre találna állandó munkahelyet esős , lucskos időben is tudjon közlekedni és tartós élelmiszert , mert nagy szükségünk lenne rá.
Megköszönnénk, ha segíteni tudna valaki az adományok szállításában, mivel anyagilag nem állunk jól, mert 2015-ben elvesztettem a munkámat az után kezdődött életünkben a változás, anyagi helyzetünk miatt otthonunkat, egzisztenciánkat és mindenünket elvesztettük, mielőtt ez megtörtént volna súlyos mozgássérülten is dolgoztam, továbbra is elvállalok minden olyan munkát, amit számítógépen el lehet végezni, hogy el tudjuk tartani magunkat. A helyzet, amibe kerültünk számunkra is felfoghatatlan, de azon vagyunk, hogy talpra tudjunk állni. Hálásan köszönünk minden segítséget!
Ha tartós élelmiszerben tudnának segíteni nagyon, örülnénk neki, sajnos nehéz talpra állni úgy meg főleg, hogy nincs család mögöttünk, akikre számíthatunk. Tavaly nagy nehézségek árán, Miskén találtunk albérletet, ahonnan idén júniusban tovább kellett költöznünk a ház eladása véget. Nehezen, de találtunk egy új albérletet Kalocsán azóta ott élünk. Az albérlet kifizetése után alig marad valami és mivel újra a 0-ról kellett újra kezdeni így még nehezebb. Bármilyen adományt elfogadunk! Köszönöm szépen! ( Bács-kiskun Megye, Kalocsa)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kalocsa
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Keres
Termék: Egyéb holmik, dolgok
 
Eddig megtekintették 1660 alkalommal

Ingyen elvihető rovaton belül a(z) "Adomány" című hirdetést látja. (fent)