Betöltés...

DAIWA Tatula HD 200HSL - multiplikátoros orsó

A TATULA baitcaster orsóval a DAIWA tovább folytatja a T-Wing rendszer (TWS) fejlesztését. A TWS rendszer a szokásos baitcaster orsókkal szemben akár 10%-kal is megnövelheti az elérhető dobástávot. Ezt a dobáskor fellépő csekélyebb surlódási ellenállás teszi lehetővé. Ekkor ugyanis a zsinór nagyobb szögben éri a zsinórvezetőt és így kisebb ellenállással halad tovább rajta. A zsinór felcsévélésénél a T-alakú zsinórvezető az orsótestbe befordul és a zsinórt egy általános profilú zsinórvezető szem vezeti a dobra. A TWS-rendszer új generációja már bemutatásakor, a 2013-as ICAST kiállításon az Egyesült Államokban is nagy feltűnést keltett. A TATULA dobja rendkívül könnyen forog, ez optimális az elérhető dobástávolság szempontjából. Árfekvéséhez képest az orsó felszereltsége szokatlanul gazdag a baitcasterek között, a sok finom, kidolgozott részlet meggyőző. Kiemelendő még az új Air Rotation rendszer - szinte nem is érezhető a hajtóművel való kapcsolat a hajtókar tekerésekor, azorsó nagyon könnyen forog és egyenletesen rakja a zsinórt.?? 7 golyóscsapágy?? T-Wing rendszer (TWS)?? UTD fékrendszer?? MagForce-Z mágnesfék?? Csillagfék klikk-hanggal?? CNC esztergált hajtómű?? Alumínium ház?? Alumínium hajtókar?? Soft-Touch hajtókargombTATULA 200HSLA Tatula 200HSL fejlesztését a nagyobb zsinórkapacitás iránti igény miattfejlesztettük ki. A TATULA 200HSL orsóházának mérete megegyezik a 100HSL modellekével, mély dobja miatt azonban lényegesen több zsinórt fogad be - ideális, ha például wobbleres horgászathoz vastagabb fonott zsinórt használunk. A TWS-rendszer javítja a dobóteljesítményt, a szokványos baitcaster orsókhoz képest akár 10%-kal nagyobb dobótáv is elérhető. Az Air Rotation hajtómű ellenállása a hajtókart tekerve alig érzékelhető, az orsó futása extrém sima és könnyű.Zsinórkapacitás: 180m/0.32mmOrsó súlya: 230gramm

Tovább
Adatlap
Ár: 63.359 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2017.02.21
Eddig megtekintették 29 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

DAIWA Tatula HD 200HSL - multiplikátoros orsó
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "DAIWA Tatula HD 200HSL - multiplikátoros orsó" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!