Betöltés...

Trabucco AVALON PRO-SURF 6500 RED zsinórral - Elsőfékes orsó

A TRABUCCO AVALON PRO SURF orsót azoknak ajánljuk akik most ismerkednek a surf technikával, vagy nagyot akarnak dobni és ehhez megfelelő minőségű és jó ár-érték arányú orsót keresnek.Az orsót a szép design és a megbíható működés jellemzi. Annak ellenére, hogy csak egy csapággyal rendelkezik, kíválóan megtervezett és összeszerelt, így a futása nagyon sima. Kíválóan illeszkedik a teleszkópos botokhoz.A méretéhez képest nagyon könnyű köszönhetően a grafit testnek.Az "AS" zsinórvezető gondoskodik a damilok kíméletes használatáról, míg a hajtókar kialakítása a kényelmes kézreálló használatról.Két színben vásárolható, így akinek a kinézet is fontos, a bot színéhez igazíthatja az orsó színét is.Áttétel(cm): 4,1:1(82)Csapágyszám: 1Dobkapacitás: 0,400-200 mMéret: 6500Szín: pirosTömeg(gr): 620 g

Tovább
Adatlap
Ár: 5.424 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2017.02.11
Eddig megtekintették 57 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Trabucco AVALON PRO-SURF 6500 RED zsinórral - Elsőfékes orsó
Lehetőségek
Megosztók

Horgász rovaton belül a(z) "Trabucco AVALON PRO-SURF 6500 RED zsinórral - Elsőfékes orsó" című hirdetést látja. (fent)Horgász apró – eladó használt horgászfelszerelések!

A Horgász apró (horgászbazár) hirdetések rovatban eladó használt horgászfelszerelések, csalik, horgászcsónakok, és egyéb horgász cikkek között böngészhet. Hirdetőink főképp horgászok, és horgászboltok.

TIPP: Ne feledkezzen meg a horgászengedély kiváltásáról horgászat előtt!