Betöltés...

Shimano Stradic Fast Spinning Ultra Light Pergető Horgászbot 185cm 1-7g 2 Részes

Ár: 48.440 Ft

A Shimano Stradic Fast Spinning Pergető Horgászbot egy kiváló minőségű, csúcskategóriás horgászbot, amelyet a modern pergető horgászat igényeihez terveztek. Ez a horgászbot a Shimano legújabb technológiai újításait és prémium anyagait ötvözi, hogy kiemelkedő teljesítményt, tartósságot és kényelmet nyújtson a horgászat során.

A Shimano Stradic Fast Spinning bot magas minőségű karbon anyagból készült, amely rendkívüli könnyedséget és erőt biztosít. A gyors akció (fast action) lehetővé teszi a pontos és hosszú dobásokat, valamint azonnali reakciót a kapásokra, így növelve a fogási esélyeket. Az érzékeny spicc és a merev gerinc tökéletes kombinációja biztosítja a precíz csali irányítást és a hatékony hal fárasztást.

Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves körülmények között is, így hosszabb ideig is fáradtságmentesen horgászhatsz. A minőségi Fuji gyűrűk kiváló zsinórkezelést biztosítanak, csökkentve a zsinór súrlódását és kopását, ami simább és hosszabb dobásokat eredményez.

Ez a horgászbot különböző hosszúságokban és dobósúly kategóriákban kapható, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet a különböző horgászati helyzetekhez és célhalakhoz. A Shimano Stradic Fast Spinning Pergető Horgászbot ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik egy érzékeny, erős és megbízható botot keresnek a pergető horgászathoz.

Hossza: 185cm
Tagok száma: 2
Anyaga: High Modulus Full Carbon + XSR + Diaflash
Dobósúlya: 1-7g
Szállítási mérete: 96cm





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Stradic Fast Spinning Ultra Light Pergető Horgászbot 185cm 1-7g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)